Σήμερα (18/12) πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Παρασκευή (13/12), ωστόσο αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου πένθους που κήρυξε ο Γιώργος Πατούλης για τον θάνατο υπαλλήλου της περιφέρειας.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη και μεταξύ άλλων υπήρξαν παραδοσιακοί χοροί, όπως επίσης και συναυλία του Δημήτρη Μπάση και του Stavento.

Στην εκδήλωση, μάλιστα, είχαν βρεθεί και ορισμένοι διαδηλωτές, οι οποίοι ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε στο πάρκο σήκωσαν και ένα πανό.

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, μετά την ομιλία του και λίγο μετά τις 19:30 έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και να ανάψουν τα φώτα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με πλήθος κόσμου να βλέπει την εντυπωσιακή φωταγώγηση.

Δείτε το βίντεο του newsbeast από τη φωταγώγηση του δέντρου στο Πεδίο του Άρεως

Ζωντανή εικόνα από το Πεδίον Άρεως.Στις 19:00 Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.Για το LIVE χρησιμοποιείται κινητό HONOR#HONOR#HONORSmartphone

Posted by newsbeast on Wednesday, December 18, 2019

Υπενθυμίζεται ότι πριν μία εβδομάδα φωταγωγήθηκε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος, με την παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.