Υλικά

sidagi.gr
Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρέστε τα κουκούτσια, φτυαρίζουμε τη σάρκα. Βάλτε τα αβοκάντο σε ένα μπλέντερ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, sour cream, κρέμα γάλακτος, χυμό λάιμ και το αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο.

Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανη και το δουλεύετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 2 ώρες και σερβίρουμε.


Υλικά
Για 2-4 άτομα

3 μέτρια ώριμα αβοκάντο
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι sour cream εμπορίου
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
1 πρέζα αλάτι