Μόλις ήταν μικρός υποδύθηκε τον 12χρονο Χριστό στη θρησκευτική τηλεταινία «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι. Πρόκειται για τον Lorenzo Monet που «κέρδισε» με τα μάτια του τον σκηνοθέτη ανάμεσα από αρκετά από αγόρια που πέρασαν δοκιμαστικό.

Τα καταγάλανα μάτια του και η γαλήνη που εξέπεμπαν έκαναν τον Φράνκο Τζεφιρέλι να ξεχωρίσει τον Lorenzo και να του δώσει αμέσως τον ρόλο.

Με την πάροδο όμως των ετών τα ίχνη του Lorenzo Monet χάθηκαν αν και πολλοί ήταν όσοι τον αναζήτησαν για να δουν με τι ασχολείται ο τότε 12χρονος «Χριστός».

Η λακωνική του απάντηση για τη συμμετοχή του στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες του και μόνο μία δημοσίευση στην οποία ο ίδιος αποκαλύπτει πως είχε παίξει στην τηλεσειρά τον μικρό Ιησού.

Σε ερώτηση που του κάνει ένας χρήστης του Twitter εάν είναι αυτός στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» ο Lorenzo Monet απαντά «ναι εγώ είμαι».

Ο ηθοποιός είναι από την Ιταλία και γεννήθηκε το 1965 οπότε σήμερα είναι 55 ετών. Βιογραφικό του όμως δεν υπάρχει ούτε στο IMDB, ούτε στη Wikipedia.

Στο προφίλ του στο Twitter το οποίο όμως φαίνεται πως δεν είναι και πολύ ενεργό καθώς δεν έχει κάνει tweets και έχει λίγους ακόλουθους υπάρχει η παρακάτω φωτογραφία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.