Η Μοτοδυναμική, με περισσότερο από μισό αιώνα ιστορίας, είναι ένας οργανισμός ταυτισμένος με την κίνηση και εξέλιξη. Καλύπτει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στον κλάδο της κινητικότητας, εκπροσωπώντας τρεις παγκοσμίως αναγνωρίσιμες μάρκες (Yamaha, Porsche & Sixt) και παράλληλα δημιουργώντας τις δραστηριότητες λιανικής Μοτοδίκτυο και MotoDirect. Η εταιρία είναι εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, απασχολεί περισσότερους από 230εργαζόμενους και ο κύκλος εργασιών της το 2020 ανήλθε σε 78,3εκ. ευρώ.

Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις της κινητικότητας, η Μοτοδυναμική ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και δημιουργεί τα νέα της κεντρικά γραφεία. Με την νέα ταυτότητα, η εταιρία παρουσιάζει μια διακριτή εταιρική εικόνα, ενιαία για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.  Το λογότυπο αποτυπώνει την κίνηση και τον δυναμισμό. Το αρχίγραμμα Μ δεν είναι στατικό. Προχωράει μπροστά και γίνεται και αυτό μέρος του αφηγήματος “Move, Experience, Live”.  

Τα νέα κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι, συνδυάζουν τα πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου χώρου εργασίας με τα βασικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας της εταιρείας: διαφάνεια, ομαδικότητα, προσαρμοστικότητα, αισθητική.