Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 στο εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας ο Φερνάντο Αλόνσο προβλέπει ότι ο πρώην ομόσταβλός του, Φελίπε Μάσα, θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός τη φετινή χρονιά, δεδομένων των χρόνων που έκανε η Williams στις χειμερινές δοκιμές σε Χερέθ και Μπαχρέιν.

Ακόμη, ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία αναφέρθηκε και στο νυν ομόσταβλό του, Κίμι Ραϊκόνεν, δηλώνοντας πως όλοι μαζί δουλεύουν για το καλό της ιταλικής ομάδας.

«Έχω μιλήσει με τον Φελίπε αρκετές φορές στις δοκιμές. Είναι πολύ χαρούμενος, η Williams δεν είναι μόνο μια ομάδα που έχει τη δική της ιστορία στο πρωτάθλημα της Formula 1, αλλά είχε και πολύ καλές χειμερινές δοκιμές. Είναι πολύ θετικό επειδή τώρα μπορούν να μονομαχήσουν. Ο Φελίπε πρόκειται να είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος τη φετινή σεζόν», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ομόσταβλό του, Κίμι Ραϊκόνεν.

«Προσπαθούμε να δουλέψουμε μαζί για να πάμε στην Αυστραλία και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον πρώτο αγώνα. Πέρα από τον εσωτερικό ανταγωνισμό, που είναι φυσιολογικός σε κάθε ομάδα, όλοι θέλουμε να είμαστε να είμαστε μπροστά και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνε στην Ferrari».

Πηγή: sport-fm.gr