Τι και αν ακόμη δεν γνωρίζει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, καθώς τη θέση του στη Mercedes πήρε ο Λιούις Χάμιλτον, ο Μίκαελ Σουμάχερ δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γκραν πρι της Ιαπωνίας.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ωστόσο πως τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτόν, δεδομένης της ποινής των δέκα θέσεων που του έχει επιβληθεί.

«Τα κίνητρα μου είναι τα ίδια μετά τις ανακοινώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, ιδιαίτερα γιατί το γκραν πρι της Ιαπωνίας είναι ένα από τις καλύτερες στιγμές της σεζόν. Μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα, έχει μέρη που αποτελούν πρόκληση για τους πιλότους».

«Έπειτα είναι και οι φίλοι που έρχονται στην πίστα, αγαπούν το μηχανοκίνητο αθλητισμό και είναι πολύ ωραίο να αισθάνεσαι το πάθος τους. Ακόμη, μου αρέσει πολύ το ιαπωνικό φαγητό, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν τον αγώνα», ήταν τα λόγια του Σουμάχερ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Θα ήταν πολύ ωραίο να καταφέρω το καλύτερο μου αποτέλεσμα στην Ιαπωνία για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, οι ευκαιρίες μου είναι περιορισμένες, δεδομένης της τιμωρίας μου».

Πηγή: sport-fm.gr