Διάκριση της BMW Group Hellas στο «Diamonds of the Greek Economy»

Φέτος το Group γιορτάζει την 100η του επέτειο


AUTO
14:45
02/07/2016
Διάκριση της BMW Group Hellas στο «Diamonds of the Greek Economy»
1
loading

Τιμητική διάκριση έλαβε το BMW Group Hellas στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016.

Του Νίκου Τσάδαρη

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Active Business Publishing συμμετείχαν πάνω από 450 ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών. Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, οι εκπρόσωποι των εταιρειών παρέλαβαν βραβεία για τις επιχειρηματικές τους δράσεις, απηύθυναν χαιρετισμό και εξέφρασαν απόψεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελληνική αγορά.

Για το BMW Group Hellas το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες τεχνολογίες που διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας αυτοκινήτου, στην επέτειο των 100 χρόνων του Group και στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive που ήδη εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα της φίρμας.

P90225401_lowRes_bmw-group-hellas-rec

Συγκεκριμένα, για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας και για τα 100 χρόνια της εταιρείας δήλωσε:

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, παρατηρούμε θεαματικές  τεχνολογικές αλλαγές στη βιομηχανία αυτοκινήτου. Η παραγωγή οχημάτων ελαφρού βάρους, κινητήρες με φιλοσοφία downsizing, η ψηφιακή συνδεσιμότητα, η ασφάλεια των επιβατών και η αυτόνομη οδήγηση είναι θέματα μέσα από τα οποία αναμορφώνεται το παρόν και το μέλλον της ατομικής μετακίνησης. Την επόμενη δεκαετία, το BMW Group εκτιμά ότι η βιομηχανία αυτοκινήτου θα αλλάξει ταχύτερα από όσο τα τριάντα τελευταία χρόνια. Η ραγδαία επέκταση της αστικοποίησης και η συνεχώς αυξανόμενη επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας είναι η αιτία αυτής της μεταμόρφωσης.

Φέτος, το Group γιορτάζει την εκατοστή του επέτειο, εστιάζοντας όχι στο παρελθόν αλλά στο μέλλον. Σαν πρωτοπόρος στην παροχή premium υπηρεσιών μετακίνησης, προτίθεται να συνεχίσει την παγκοσμίως επιτυχημένη πορεία του προσφέροντας στον πελάτη Γνήσια Οδηγική Απόλαυση και μία συναισθηματική σχέση με το αυτοκίνητό του».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Τι να πω;

    Σας ειπαν και πως εκλεβαν δασμούς απο το κρατος με εικονικές τιμολογησεις;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει