Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ έγινε παγκοσμίως γνωστή, επειδή ισχυρίστηκε πως είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚαν και μετά από σχετικό τεστ DNA που έγινε και διέψευσε τους ισχυρισμούς της, εκείνη επιμένει.

Συγκεκριμένα, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, όπου ζήτησε «συγγνώμη για την αναστάτωση», ενώ ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν δήλωσε σίγουρη ότι είναι το εξαφανισμένο παιδί, παρότι στο παρελθόν δήλωσε το εντελώς αντίθετο.

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να προκαλέσω θλίψη ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα σε κανέναν, ειδικά στην οικογένεια ΜακΚαν» έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως «δεν θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ κάποια πράγματα και ποτέ δεν είπα ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν. Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram, ήταν δικό μου λάθος και το ξέρω και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό, γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ερώτηση: “Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν;” και όχι την κατάφαση “Είμαι η Μαντλίν”».

Εντούτοις, ανέφερε ότι αμφισβητεί τα αποτελέσματα, σημειώνοντας ότι «πιστεύω πως το πιστοποιητικό γέννησής μου θα μπορούσε να είναι πλαστό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαι η Μαντλίν και θα σας πω γιατί. Όταν έκανα το τεστ DNA στις ΗΠΑ, ήταν ένα κιτ DNA από την εταιρεία Ancestry. Η Φία δεν ήθελε να μου δώσει τα αποτελέσματα για περισσότερο από μία εβδομάδα αφότου τα ζήτησα. Όταν τελικά μου έδωσε πρόσβαση στα αποτελέσματά μου, σοκαρίστηκα τόσο πολύ γιατί ήταν στην ιστοσελίδα μιας άλλης εταιρείας. Πείτε μου, σας παρακαλώ, πώς είναι δυνατόν τα αποτελέσματα μου να ήρθαν σε σελίδα ανταγωνιστικής εταιρείας;».

ATTENTION!Hey everyone!I want to make my statement about all things that happened in last weeks.First, I would like…

Posted by Julia Faustyna on Tuesday, April 11, 2023