Κάτι από την αγαπημένη σειρά Game of Thrones θύμισε σε κάποιους ένα επεισόδιο που σημειώθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και συγκεκριμένα τη σκηνή του εξευτελισμού της Σέρσεϊ Λάνιστερ, η οποία αναγκάζεται να περπατήσει γυμνή ανάμεσα στο πλήθος που φωνάζει «Ντροπή!».

Μια ομάδα γυναικών στην πισίνα του ξενοδοχείου ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με άλλα άτομα επειδή φέρεται να επέκρινε ένα ζευγάρι γυναικών που φιλιόταν μπροστά σε παιδιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο Sacremento’s Kimpton Sawyer και έληξε με τις γυναίκες να φεύγουν από την περιοχή της πισίνας, την ώρα που τους φώναζαν «ντροπή» για τη συμπεριφορά τους απέναντι στο ζευγάρι, σύμφωνα με ένα viral βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram.

«Ζήτησαν από ένα ζευγάρι γυναικών να σταματήσει να φιλιέται μπροστά σε παιδιά», δήλωσε ο Art Kaligos, ο άνθρωπος που κατέγραψε μέρος του περιστατικού.

Μια από τις γυναίκες που φιλιόταν, η Domonique Veasley, είπε στο CBS 13, ότι ένιωσε να τη διαχωρίζουν, υποστηρίζοντας ότι τα στρέιτ ζευγάρια στην πισίνα έδειχναν επίσης τρυφερότητα.

«Η αρχική μου αντίδραση για τα παιδιά ήταν “ωχ ναι” αλλά μετά σκέφτηκα: “μου ζητάτε να σταματήσω να είμαι εγώ”», ανέφερε ακόμη. «Αυτό δεν είναι ΟΚ πια, είναι το 2021», συμπλήρωσε.

Ορισμένες πληροφορίες ανέφεραν ότι τις γυναίκες συνόδευσαν έξω άντρες της ασφάλειας, αλλά ένας δικηγόρος τους, ο Terry Fahn δήλωσε πως η ομάδα έφυγε από μόνη της καθώς φοβήθηκε για την ασφάλειά της.

Την ώρα που οι γυναίκες έφευγαν, μία από αυτές, η «Ντεμπ» όπως την αποκαλούν λόγω του ονόματος στην κούπα της, άρχισε να αντιπαρατίθεται με ανθρώπους μέσα στην πισίνα που φώναζαν «ντροπή».

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν και εσάς παιδιά. Με δουλεύετε;», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

«Δεν έχω ντραπεί ποτέ ξανά στη ζωή μου περισσότερο για το ανθρώπινο είδος. Είμαι μια εβραία γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ, είστε αηδιαστικοί», συνέχισε.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου καταδίκασε το περιστατικό σε μια δήλωσή του.

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, ας θυμηθούμε και τη διάσημη σκηνή από το Game of Thrones…