Μία πρωτοβουλία άξια προσοχής πήρε μία νεαρή στη Βρετανία. Η Κέρι Μπαρνς δεν μπορούσε να μείνει άλλο απαθής μπροστά στα σοκαριστικά στοιχεία την ψυχική υγεία στη χώρα της και έχοντας χάσει ήδη ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς της από αυτοκτονία. Έτσι αποφάσισε να κάνει μία ποδηλατάδα στο Λονδίνο γυμνή. Ή καλύτερα φορώντας μικροσκοπικά εσώρουχα.

Μπορεί οι αντοχές της στο κρύο να δοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της γυμνής της βόλτας στο Λονδίνο με το ποδήλατο, ωστόσο η «ζεστή» χειρονομία προσφοράς της νεαρής κοπέλας πέτυχε τον στόχο της, αφού τράβηξε την προσοχή στην ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτροπή αυτοκτονιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενώ σκεπτόταν λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει, η συγκάτοικός της, γνωρίζοντας το χιούμορ και τον αυθόρμητο χαρακτήρα της, της πρότεινε να κάνει μια γυμνή βόλτα με το ποδήλατο στο Λονδίνο. Στόχος της τολμηρής αυτής χειρονομίας θα ήταν να ευαισθητοποιήσει το κοινό για σοβαρό ζήτημα των αυτοκτονιών και να μαζέψει χρήματα για την Mind, μια σημαντική οργάνωση ψυχικής υγείας στην Αγγλία και την Ουαλία.

Η Βρετανίδα όχι μόνο ενθουσιάστηκε με την ιδέα, αλλά επέλεξε να προχωρήσει στην υλοποίησή της μέσα στον Νοέμβριο, γνωρίζοντας πολύ καλά πως το τσουχτερό κρύο του Λονδίνου θα έκανε ακόμα πιο δύσκολη την τολμηρή βόλτα. Έχοντας ανακοινώσει τα σχέδιά της τρεις εβδομάδες νωρίτερα, η Μπαρνς ζητούσε από τον κόσμο να κάνει δωρεές στην οργάνωση και όταν έφτασε η μεγάλη μέρα, διένυσε πράγματι 15 χλμ με το ποδήλατό της μέσα στην πόλη, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο, κράνος, αθλητικά παπούτσια και καλύπτοντας το στήθος της με μπογιά.

Όπως ενημέρωσε η ίδια και μέσω της σελίδας της στο Twitter ο σκοπός της επετεύχθη.

https://twitter.com/KerriCyclesNude/status/1334053928498057217