Λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής, μια «αφέντρα» εργάζεται πυρετωδώς για να μεταστρέψει την πελατεία της στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών. Η Empress Delfina προσφέρει πια στις υπηρεσίες της και «θεραπεία μεταστροφής από τον Τραμπ».

Όπως εξηγεί, αυτό που κάνει είναι να γελοιοποιεί και να εξευτελίζει τους «εκφυλισμούς οπαδούς του Τραμπ» μπας και έρθουν στα συγκαλά τους όσο κοντοζυγώνουμε στην εκλογική μάχη του 2020.

«Αντιστρέφω την πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστεί», υπόσχεται σε ιστοσελίδα τέτοιων αγγελιών. Η dominatrix έγινε viral στις ΗΠΑ και σε συνέντευξή της στο Daily Beast ανέλυσε τα πώς και τα γιατί της «υπηρεσίας μεταστροφής που βασίζεται στον εξευτελισμό».

Σύμφωνα με την ίδια λοιπόν, όλα γεννήθηκαν στον απόηχο των επικριτικών σχολίων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

«Φυσικά, οι οπαδοί του Τραμπ τρελάθηκαν με κάτι τέτοιο», λέει η Empress Delfina, που έχει στο πελατολόγιό της αρκετούς ψηφοφόρους του κόμματος.

«Έκανα ήδη λίγο εξευτελισμό σε πολλούς από αυτούς τους τύπους, οπότε η μεταπήδηση στον πολιτικό εξευτελισμό δεν ήταν δα και τόσο δύσκολη».

«Επαναπρογραμματισμό» χρειάζονται όπως λέει και είναι έτοιμη να το κάνει.

«Χρησιμοποιώ περίπου τις ίδιες τακτικές με εκείνες που επιστράτευσε ο Τραμπ για να τους χειραγωγήσει», καταλήγει, «εγώ όμως τους χειραγωγώ και τους επαναπρογραμματίζω για να ακολουθήσουν τον άλλο δρόμο»…