Τον έστειλαν στο δικαστήριο γιατί βαρέθηκαν να απαντούν στις τρελές κλήσεις του, καθώς ο άντρας είχε πάθει εμμονή με τον Ant McPartlin που έβλεπε στην τηλεόραση.

Ο Ant McPartlin είναι ο συμπαρουσιαστής του σόου «Britain’s Got Talent» και τον είχαν πιάσει το 2018 να οδηγεί μεθυσμένος. Γεγονός ασυγχώρητο για τον άντρα της ιστορίας μας, ο οποίος τηλεφωνούσε στην αστυνομία για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι ο παρουσιαστής επέστρεψε στην τηλεόραση!

Ο 44χρονος τηλεοπτικός παρουσιαστής οδηγούσε μεθυσμένος το 2018 και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πληρώνοντας τσουχτερό πρόστιμο.

Πράγμα ασυγχώρητο για τον David Kates-Lowick από την Ουαλία, ο οποίος δήλωσε τελικά ένοχος στο δικαστήριο για την κατ’ εξακολούθηση ενόχληση της αστυνομίας για να μη αστυνομικό θέμα.

Και θα περάσει μάλιστα 9 εβδομάδες στη φυλακή για το αδίκημά του, εκτίοντας τελικά 19 εβδομάδες, από κείνη την προηγούμενη ποινή των 10 εβδομάδων που είχε και ήταν σε αναστολή. Πάλι για άσκοπη ενόχληση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το BBC, ο εισαγγελέας James Neary είπε ότι ο δράστης τηλεφώνησε 4 φορές σε διάστημα 3 ημερών στο αστυνομικό τμήμα για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι ο McPartlin εμφανιζόταν κανονικά στην εκπομπή του, ενώ με το αδίκημα που έκανε κάποιος άλλος θα είχε χάσει τη δουλειά του.

Ο 57χρονος Kates-Lowick δήλωσε στο δικαστήριο ότι είναι αλκοολικός και ήταν κάτω από την επήρεια φαρμακευτικής αγωγής όταν έκανε τα τηλεφωνήματα στην αστυνομία. Ο δικηγόρος του, Owain Jones, είπε προς υπεράσπισή του ότι ο πελάτης του τηλεφώνησε στο οικείο αστυνομικό τμήμα και όχι στο «100» (999 για την Αγγλία). Και δεν έβρισε κανέναν.

Ο δικαστής David Subacchi δεν είδε όμως με καλό μάτι όλα αυτά: «Αυτού του τύπου η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε, ενεργοποιώντας την παλιά ποινή του Kates-Lowick και ρίχνοντάς του άλλες 9 εβδομάδες πίσω από τα κάγκελα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.