Μπορεί το δημοφιλές στη νεολαία κοινωνικό δίκτυο να είναι γεμάτο από επικίνδυνες προκλήσεις για τους πιτσιρικάδες, φαίνεται όμως ότι η τρέλα χτύπησε πλέον και τους ενήλικες.

Στη νέα μόδα που ξεπήδησε λοιπόν από το TikTok, γονείς πετούν από την αγκαλιά τα παιδιά εκτός κάμερας, σαν να είναι μπάλες, χορεύοντας και τραγουδώντας ένα τραγούδι ραπ.

Κι όλα αυτά για μερικά likes, για την εφήμερη δόξα των κοινωνικών μέσων.

https://www.instagram.com/p/CE2FJDNltIS/

Το νέο challenge έχει μάλιστα και τις προϋποθέσεις του. Οι γονείς τραγουδούν και χορεύουν το κομμάτι «Baby» του ράπερ Blueface, που λέει κάπου «όχι μωρό, δεν μπορούμε να κάνουμε μωρό».

Και σε αυτό το σημείο εκσφενδονίζεται παιχνιδιάρικα το μωρό από τα χέρια του μπαμπά ή της μαμάς!

Κι ενώ οι περισσότεροι θα τα ρίχνουν σίγουρα κάπου μαλακά, πάνω στο κρεβάτι για παράδειγμα, κάποιοι δεν γυρνούν καν το κεφάλι να δουν αν προσγειώθηκαν με ασφάλεια. Άλλοι είναι πιο τρυφεροί στις κινήσεις τους, άλλοι πάλι τα πετούν εντελώς άγαρμπα.

https://www.instagram.com/p/CE4r_sDlv6l/

Την ευκαιριακή φήμη οι συμμετέχοντες γονείς δεν φαίνεται πάντως να τη βρίσκουν, καθώς είναι ενήλικες και τα σχόλια είναι συνήθως επικριτικά. «Είναι αστείο μέχρι να σταματήσει να είναι αστείο», σχολίασε κάποιος με νόημα.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει και ο ίδιος ο ράπερ, που φιλοξενεί πολλά τέτοια βίντεο στη σελίδα του στο Instagram, προωθώντας περαιτέρω την τρέλα. «Πιάστε το κοντινότερο μωρό» γράφει χαρακτηριστικά…