Την πιο απροσδόκητη τροπή πήρε ένα φεστιβάλ χαρταετών, που διοργανώνεται στην πόλη Hsinchu της Ταϊβάν, όταν ένα 3χρονο κορίτσι απογειώθηκε μαζί με έναν χαρταετό εν μέσω ουρλιαχτών και τρόμου.

Η 3χρονη μπλέχτηκε στη μακριά ουρά του χαρταετού, την ώρα που μια δυνατή ριπή ανέμου τον άρπαξε από τα χέρια εκείνων που τον κρατούσαν, εκτοξεύοντας στον αέρα και τον χαρταετό και το παιδί.

Σύμφωνα με το Taiwan News, το φεστιβάλ ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη Hsinchu, η οποία φημίζεται για τους δυνατούς ανέμους, και το ατύχημα συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου.

新竹風箏節意外突發狀況!!

天啊!!拜託爸媽帶小孩來風箏節一定要小心!剛剛居然在我面前發現風箏居然把小孩捲上天空去,現場大家都快嚇死了!!真的就是瞬間發生的事,請有帶小孩的人一定一定一定要注意!!畫面有點可怕,請注意。‼️小孩目前意識清楚,看不出來有外傷,已由工作人員和父母帶走處理。

Posted by 跟著Via趣旅行~Part II on Sunday, August 30, 2020

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το κορίτσι να μένει για αρκετά δευτερόλεπτα στον αέρα, μέχρι που κάποιος τράβηξε τον χαρταετό στη γη. Στη συνέχεια κάποιοι παρευρισκόμενοι κατάφερνα να πιάσουν το κορίτσι, το οποίο υπέστη μόνο γρατσουνιές στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Μαζί με τη μητέρα της μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Η δημοτική αρχή, που διοργάνωνε και το φεστιβάλ, ακύρωσε τις υπόλοιπες εκδηλώσεις και αργότερα ο δήμαρχος της πόλης απολογήθηκε μέσω Facebook.

Girl swept up in the air by kite during Taiwan's festival

This three-year-old girl was whisked 100 feet into the air by a giant kite 😱

Posted by Daily Mail Video on Sunday, August 30, 2020