Είναι πάντα μία έκπληξη το πού μπορεί να φτάσει η φαντασία και το μυαλό ενός 5χρονου. Για παράδειγμα, ο 5χρονος Adrian από τη Γιούτα των ΗΠΑ είχε την καταπληκτική ιδέα να πάρει το αυτοκίνητο της οικογένειάς του, αιφνιδιάζοντας όχι μόνο τους γονείς του αλλά και την Αστυνομία, που τον εντόπισε στον αυτοκινητόδρομο.

Άνδρας της Αστυνομίας εντόπισε το SUV να αλλάζει λωρίδες με ταχύτητα 50 χιλιομέτρων την ώρα και έκανε στον οδηγό νόημα να σταματήσει. Ο 5χρονος υπάκουσε και τότε ο αστυνομικός είδε έκπληκτος ένα παιδί πίσω από το τιμόνι.

Ο 5χρονος είπε μάλιστα πως πήγαινε να αγοράσει μία Lamborghini.

Σύμφωνα με το BBC, το αγόρι είπε στην Αστυνομία πως είχε φύγει από το σπίτι του επειδή η μητέρα του αρνήθηκε να του αγοράσει τη Lamborghini. 

«Αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητο και να πάει μόνος του στην Καλιφόρνια για να αγοράσει μόνος του τη Lamborghini» όπως έγραψε η Αστυνομία της Γιούτα στο Twitter. «Είχε στην τσέπη του 3 δολάρια».

Στο βίντεο από την κάμερα στο περιπολικό ακούγεται ο αστυνομικός να λέει: «Πόσο χρονών είσαι; Είσαι πέντε;» βλέποντας το αγόρι στη θέση του οδηγού.

Ο 5χρονος καθόταν στην άκρη του καθίσματος για να φτάνει και είχε ήδη οδηγήσει περίπου πέντε λεπτά. 

Όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο, είναι άγνωστο εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος των γονέων. Την ώρα που ο 5χρονος έφυγε, βρίσκονταν και οι δύο στη δουλειά τους και είχαν αναθέσει τη φροντίδα του στην αδελφή του.