Μια γυναίκα από το Μισούρι των ΗΠΑ βρέθηκε με ένα όπλο κρυμμένο στο αιδοίο της, όταν σκόνταψε πάνω σε μπλόκο της αστυνομίας.

Και πρόσφατα της αποδόθηκαν κατηγορίες για κατοχή όπλου και ναρκωτικών, αν και η ιστορία έχει πολλά ακόμα να διηγηθεί.

Η Anika Watt έπεσε λοιπόν πάνω σε μπλόκο της αστυνομίας σε αυτοκινητόδρομο της Ιντιάνα με τον συνεργό της, τον 29χρονο Clinton McDonald, όπου βρήκαν τα όργανα του νόμου ποσότητες ηρωίνης και χαπιών έκστασι στο αυτοκίνητό της. Και όπως είπε αργότερα, έβαλε το πιστόλι στα γεννητικά της όργανα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να το κρύψει από τις Αρχές, αν και όλα προδόθηκαν στον σωματικό έλεγχο.

Η 27χρονη δήλωσε τελικά ένοχη, στο πλαίσιο συμφωνίας με την εισαγγελία για μειωμένη ποινή, μόνο που για να ισχύσει θα πρέπει να καρφώσει τους συνεργούς της στο έγκλημα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «Smoking gun».

soidgh2

Το πιστόλι εντοπίστηκε αργότερα στο κρατητήριο, καθώς το μέγεθος και το βάρος του δεν ήταν όσο να πεις εύκολο να παραμείνει αθέατο. Και οι κοιλότητες του σώματός της δεν ήταν σίγουρα η καλύτερη κρυψώνα.

Η υπόθεσή της θα εκδικαστεί στις 27 Ιουνίου, η συμφωνία μπορεί ωστόσο να περιορίσει κατά πολύ την ποινή φυλάκισης που αντιμετωπίζει…