Η 23χρονη Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος, η οποία το 2018 σε ηλικία μόλις 21 ετών, κατάφερε να συμπεριληφθεί στην 27η θέση της λίστας του περιοδικού Forbes, με τις Αμερικανίδες δισεκατομμυριούχους, με την περιουσία της να αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 900 εκατομμυρίων δολαρίων, σε καθημερινή βαση ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς, η οποία της επιτρέπει να διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και λαμπερό.

Έτσι, η Kylie Jenner δεν ξεχνάει ποτέ να φορέσει την αντιηλιακή της κρέμα. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το πιο σημαντικό βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, καθώς στην περίπτωση που δεν φοράτε αντιηλιακό, είναι σαν να ακυρώνετε όλες τις προσπάθειες που κάνετε για την περιποίηση του προσώπου σας.

Ο ήλιος είναι ο νούμερο ένα λόγος εξαιτίας του οποίου το δέρμα γερνάει πρόωρα. Γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή και μην παραλείπετε την χρήση του αντιηλιακού ακόμη και αν περνάτε τις μέρες σας σε εσωτερικούς χώρους.

Επίσης, η νεαρή δισεκατομμυριούχος πάνω από το αντιηλιακό της απλώνει και μία στρώση από την ενυδατική της κρέμα, προκειμένου να διατηρήσει το δέρμα της ενυδατωμένο, αλλά και να δημιουργήσει την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ της.

Τέλος, σαν έξτρα τιπ, η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians», αγαπάει ιδιαιτέρως τις κρέμες ματιών με εκχύλισμα αβοκάντο, οι οποίες μειώνουν τις λεπτές γραμμές, ενώ επιβραδύνουν και την εμφάνιση ρυτίδων γύρω από την περιοχή των ματιών.