Μία εύκολη και πρωτότυπη συνταγή…

Υλικά:

125 γρ αλεσμένη αμυγδαλόψυχα
225 γρ άχνη ζάχαρη
5 κουταλιές FARINE LACTEE Nestlé
140 γρ χυμό πορτοκάλι
125 γρ βούτυρο

Εκτέλεση:

Σε ένα μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά τη FARINE LACTEE Nestlé, την αμυγδαλόψυχα, το χυμό πορτοκάλι και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα ανά διαστήματα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C μέχρι τα τσιπς να πάρουν ένα σκούρο χρώμα στην περιφέρειά τους (12-15′).

Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε πάνω σε ένα μάρμαρο ή τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν εντελώς.

Πηγή: sintagespareas.gr