Ένα νέο e-shop, το My beauty box (www.mybeautybox.gr), φέρνει κοντά μας όλα τα μυστικά ομορφιάς των αγαπημένων προσώπων της ελληνικής show biz. Αν θέλετε να μάθετε και εσείς τι κρύβουν στα boudoir τους οι Celebrities, δεν έχετε παρά να ενημερώνεστε τακτικά από το My beauty box για το Celebrity box που κυκλοφορεί! Στο δεύτερο κουτί ομορφιάς, μαθαίνουμε τα μυστικά ομορφιάς της Κατερίνας Καινούργιου, αποκτώντας σε τιμή έκπληξη τα 5 αγαπημένα της προϊόντα! full   Η Κατερίνα επέλεξε πολύ προσεκτικά για όλες εμάς τα τελευταία trends στο χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών, τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα!

  • Ένα λάδι για την παραλία, με Monoi & ενεργοποιητές μαυρίσματος, από τη γαλλική εταιρεία Aquateal, θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε γρηγορότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα & θα δώσει ιδιαίτερη λάμψη στην επιδερμίδα μας!
  • Οι αμπούλες Aloe Vera της Arcaya, μαζί με τον ειδικό δοσομετρητή, θα βρίσκονται πάντα στην τσάντα της παραλίας & το νεσεσέρ μας, για να ενυδατώσουν & να καταπραΰνουν την επιδερμίδα μας μετά την ηλιοθεραπεία. (βραβεύτηκε ως «Αμπούλα της Χρονιάς 2016»)
  • Τα εντυπωσιακά Flash tattoos της Larvel, έχουν κλέψει από πέρσι τις καρδιές μας, καθώς είναι τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ που επιλέγουν όλες οι σταρ ανά τον κόσμο για λαμπερές εμφανίσεις!
  • Από την αγγλική εταιρεία W7, το Night Glow, ένα μοναδικό highlighter, που θα δώσει λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση μακιγιάζ ή να αναμειχθεί με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα
  • Καθώς και μία πούδρα bronzer της ίδιας εταιρείας (W7), συμπληρώνουν το πιο glamour κουτί της αγοράς! (Και τα 5 προϊόντα είναι σε Full size μέγεθος)

Αποκτήστε και εσείς το κουτί ομορφιάς της Κατερίνας Καινούργιου πριν εξαντληθεί καθώς είναι διαθέσιμο για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Για περισσότερα πακέτα καλλυντικών & προσφορές σε προϊόντα ομορφιάς, επισκεφθείτε το My beauty box (http://mybeautybox.gr) και σίγουρα θα γίνει και η δική σας αγαπημένη συνήθεια! 1