Σε λίγες μέρες θα γίνει η πρώτη High Definition μετάδοση στη χώρα μας και συγκριμένα ο αγώνας «NOVA DREAM GAME», μεταξύ των εθνικών ομάδων Μπάσκετ της Ελλάδας και της Αμερικής. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι novasports HD, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 στις 19:00.

Ενημερωτικά, το κανάλι novacinema HD, θα προβάλει από την 1η Σεπτέμβριου του 2010 τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ (Disney, Warner Bros, Columbia, Universal, Paramount, FOX, MGM), όλους τους μεγάλους προμηθευτές προγράμματος του εξωτερικού (HBO, Lionsgate) και όλους τους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, AudioVisual, Spentzos, Hollywood Entertainment).

Επίσης, το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον 2 αγώνες της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επιπλέον το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες από την Premier League, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα.