Ένα νέο σύστημα Blu-ray home theater ΗΒ45Ε, που ξεχωρίζει για το μοντέρνο του σχεδιασμό και τη μεγαλύτερη ευελιξία του,  λανσάρει στην αγορά η LG Electronics.

Ειδικότερα, το ΗΒ45Ε είναι ένα πλήρες σύστημα Blu-ray home theater 2.1 καναλιών με συνολική ισχύ 400 Watt και μπορείτε να το τοποθετήσετε κάθετα ή οριζόντια, αναλόγως με τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Τα δύο κεντρικά ηχεία στηρίζονται σε μια βάση με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, και στην πρόσοψή τους υπάρχει ένα πλέγμα από ειδικά επεξεργασμένο μέταλλο, ενώ η διακριτική ασημένια λωρίδα στο μέσο των ηχείων και του subwoofer, συμπληρώνει τον κομψό σχεδιασμό του συστήματος. Επιπλέον, το πάνω τμήμα των μπροστινών ηχείων περιστρέφεται αριστερά ή δεξιά, ώστε ο ήχος να διαχέεται ομοιόμορφα μέσα στον χώρο.

Εξάλλου, το LG HB45E μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω WiFi με τη βιβλιοθήκη πολυμέσων και μια πληθώρα περιεχομένου: η υπηρεσία BD Live 2.0 εμπλουτίζει την εμπειρία των δίσκων Blu-ray, παρέχοντας πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες και υλικό σχετικό με τις κινηματογραφικές ταινίες, ενώ το streaming content από το YouTube, παρέχει πληροφορίες για τις ψυχαγωγικές ανάγκες του καταναλωτή.

H ενδεικτική λιανική τιμή πώλησης είναι 550 ευρώ