Ετοιμάζει κουμπί «dislike» το Facebook

Έρχονται αλλαγές στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSOCIAL MEDIA
23:33
15/09/2015
Ετοιμάζει κουμπί «dislike» το Facebook
1
loading

Από τις πρώτες μέρες που υπάρχει το Facebook, οι χρήστες αναρωτιούνται αν θα υπάρξει κουμπί «dislike» με το κοινωνικό δίκτυο να απαντά αρνητικά σε αυτή την προοπτική. Όπως είναι φυσικό, το κοινωνικό δίκτυο διατηρούσε αυτή την τακτική καθώς δεν ήθελε να δει dislike στις διαφημίσεις που «παρεμβαίνουν» στο newsfeed.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ζούκερμπεργκ άλλαξε γνώμη επί του θέματος. «Οι χρήστες μας ζητούσαν για πολλά χρόνια το κουμπί "dislike"» είπε και τόνισε ότι σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα καθώς μπορεί να επιβεβαιώσει ότι αναμένονται δοκιμές με αυτή την επιλογή του «dislike», σύμφωνα με το CNBC.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις του κοινωνικού δικτύου, ωστόσο ο Ζούκεμπεργκ δηλώνει ότι στόχος είναι να εισαχθεί το κουμπί στην πλατφόρμα για να δείξουν οι χρήστες τη δυσαρέσκεια τους σε αυτά που τους εκνευρίζουν και όχι για να ψηφίζουν οι χρήστες υπέρ ή κατά αναρτήσεων άλλων χρηστών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ineth

    Έχουμε πάρει το κολλάει από το Newsbeast. Τουλάχιστο τωρα θα ανέβει η ποιότητα των σχολιαστών στο FB. Στο θέμα αυτό το Τέρας μας είναι πολύ μπροστά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει