Βασιλακόπουλος: Όταν έπαιρνε ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα γιατί δεν μιλούσε για αδικία;

Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ για τους αδελφούς Αγγελόπουλους, την Εθνική και τον Θανάση Σκουρτόπουλο


ΑΘΛΗΤΙΚΑΜΠΑΣΚΕΤ
23:16
08/10/2019
Βασιλακόπουλος: Όταν έπαιρνε ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα γιατί δεν μιλούσε για αδικία;
29
loading

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, θέλοντας να παρουσιάσει τη δική του θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr, ο πρόεδρος της ΕΟΚ πήρε θέση για την επόμενη μέρα της ομοσπονδίας, αρνούμενος να παραχωρήσει τα σκήπτρα σε πρώην παίκτη ή παίκτες, μίλησε για τον Ολυμπιακό Β' και τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τόνισε πως δεν έχει ουδεμία σχέση με την ελληνική διαιτησία. Μάλιστα εξέφρασε την άποψη πως αν αυτή πάει στον ΕΣΑΚΕ, θα διαλυθεί το ελληνικό μπάσκετ.

Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε στην απόφαση του Νικ Καλάθη να σταματήσει του χρόνου από την Εθνική, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους Μπακς και στον Θανάση Σκουρτόπουλο, ενώ εξαπέλυσε μία ακόμη επίθεση κατά των ατζέντηδων, οι οποίοι - όπως υπογράμμισε - «στήνουν παιχνίδια και διοικούν».

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες πορείες της Εθνικής, ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε:

«Δεν έχουμε κάποια υποχρέωση να κερδίζουμε πάντα. Βρισκόμαστε πάντα ψηλά και είμαστε η 7η καλύτερη ομάδα στην Παγκόσμια κατάταξη. Ανεβήκαμε μία θέση. Αυτό γιατί δεν το γράφουν. Ο κύριος Αυγενάκης είπε πως το μπάσκετ έφτασε στον πάτο. Ποιος είναι ο πάτος; Η έβδομη θέση στον κόσμο; Πάνω από Λιθουανία, Ρωσία, Βραζιλία, Ιταλία, Κροατία, Τουρκία. Σε ποιο άθλημα η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση; Ούτε να πλησιάσουν δεν μπορούν».

Και συνέχισε:

«Είπα ότι ήταν μία από τις αποτυχίες μας. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά όχι φτάσαμε στον πάτο ή ότι ήταν καταστροφή κι όποια άλλα επίθετα χρησιμοποιήθηκαν. Απαράδεκτα. Χάσαμε έναν πόντο από την Βραζιλία και αυτό ήταν όλο. Και μετά περίμεναν όλοι με το όπλο στο χέρι, δε γίνεται έτσι. Το μπάσκετ παραμένει το πρώτο άθλημα της χώρας, είναι πολύ καλά θεμελιωμένο, έχει ικανούς Έλληνες παίκτες, αλλά όσα γίνονται τελευταία το οδηγούν... Όχι μόνο το ελληνικό μπάσκετ, αλλά φοβάμαι και το ευρωπαϊκό γενικότερα, που πέφτει συνέχεια. Η ανεξέλεγκτη είσοδος φταίει! Ό,τι περισσεύει από την αμερικάνικη αγορά ή γενικά από το εξωτερικό το παίρνουν στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, εις βάρος των Ελλήνων παικτών. Τώρα έχουμε 6 ξένους στις ομάδες. Αν δεις αγώνες εννιά στους 10 είναι αλλοδαποί. Πώς θα αναπτυχθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ; μας λέτε για τις ΚΑΕ... Πέρυσι ήθελαν να αυξήσουν τους 6 ξένους και να τους κάνουν 7. Με πονηρό τρόπο μάλιστα. Να έχουν 7, αλλά να χρησιμοποιούν τους έξι. Και μετά θα μας έλεγαν πως... αφού πληρώνουμε 7 να παίζουν κι οι εφτά. Με πίεση και άρνηση δική μας στην Πολιτεία».

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε και στη συζήτηση που έχει αναπτυχθεί περί διαδοχής του στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σε πολλές ξένες ομοσπονδίες ηγούνται παίκτες θρύλοι των χωρών τους, απάντησε: «Πάντα συνέβαινε αυτό. Γιατί να πρέπει να γίνει στην Ελλάδα; Δεν κατάλαβα. Ας μπουν στη διαδικασία, υπάρχουν εκλογικές διαδικασίες. Να τους φυτέψουμε; Είναι προσόν ο πρώην παίκτης; Δεν κατάλαβα καλά. Τι είναι; Έπαιξε μπάσκετ εκείνη τη στιγμή και μάλιστα έναντι κάποιας αμοιβής. Τα διοικητικά τους προσόντα δεν κρίνονται από αυτά που έκαναν στο παρκέ. Είναι διαφορετικό το διοικητικό από το αθλητικό μέρος. Άλλα προσόντα χρειάζεται να έχεις. Στη Ρωσία είναι ο Κιριλένκο, τι έκανε; Στην Τουρκία ο Τούρκογλου, ο φίλος μου, τι έκανε; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ο Ντανίλοβιτς στη Σερβία, τι έγινε; Μπορεί τα παιδιά να είναι μια χαρά, δεν έχω τίποτα μαζί τους. Φίλοι μου είναι, με ρωτάνε και τους συμβουλεύω όταν βρισκόμαστε».

Όσο για την απόφαση του Νικ Καλάθη είπε ότι θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει: «Το έχω υπόψη μου κι είναι προγραμματισμένο».

Μάλιστα τόνισε ότι έχει γίνει ήδη αίτηση για το Προολυμπιακό: «Κάναμε ήδη αίτηση. Αν μας δώσουν τα χρήματα γιατί είναι και πολλά τα λεφτά. Αυτό είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε την κίνηση και να φιλοξενήσουμε το Προολυμπιακό τουρνουά. Πλέον είναι υποχρέωση της Πολιτείας να βοηθήσει και να συμβάλλει σε αυτά που ζητάει η FIBA για να το αναθέσει. Το οικονομικό σκέλος δεν μπορεί να το καλύψει η Ομοσπονδία».

Για την Εθνική επανήλθε ο κ. Βασιλακόπουλος:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έρθει. Το έχει δηλώσει και το έχουμε συζητήσει και μαζί. Θα είναι παρών. Και ο Κουφός και ο Ντόρσεϊ θα έρθουν. Όποιος πάει στο ΝΒΑ πράγματι τα πράγματα γίνονται δύσκολα για να τους φέρεις πίσω. Αν κι αυτοί πλέον σιγά σιγά καταλαβαίνουν πως κάνουν ζημιά στην παγκοσμιοποίηση του μπάσκετ. Οι ομάδες του ΝΒΑ δεν είναι ομάδες. Επιχειρήσεις είναι. Δεν είναι ομάδα. Άλλο ομάδα, άλλο επιχείρηση. Αυτοί που δεν τους αφήνουν, οι διάφοροι Χορστ όπως έλεγαν αυτόν στους Μπακς με διάφορες ανόητες δικαιολογίες. Κάνουν κακό και στο ΝΒΑ, το οποίο ψάχνει μία απήχηση παγκόσμια».

Όσο για τον Θανάση Σκουρτόπουλο είπε:

«Αυτή τη στιγμή προπονητής είναι ο Σκουρτόπουλος και τον στηρίζουμε. Αυτός θα έχει την ομάδα στα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου. Θα μείνει ο Σκουρτόπουλος. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή για την εθνική ομάδα».

«Το Ολυμπιακός Development προσβάλλει την ιστορία του συλλόγου»

Στο κομμάτι των κατηγοριών που έχουν διατυπωθεί περί «εμπλοκής» του προέδρου της ΕΟΚ με τα της διαιτησίας, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ανέφερε:

«Δε ασχολούμαι καθόλου. Καθόλου. Ας βρεθεί ένας που να πει πως τον πήρα τηλέφωνο. Ποτέ. Η διαιτησία από τη φύση της δεν είναι καθαρή. Και ποιος τη βρωμίζει; Οι ίδιοι οι παράγοντες. Αυτοί που διαμαρτύρονται, αυτοί τη βρωμίζουν. Προσπαθούν να επηρεάσουν τον διαιτητή».

Για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού τόνισε: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Αυτά είναι λόγια... Όταν έπαιρνε (ο Ολυμπιακός) τα πρωταθλήματα γιατί δεν μιλούσε για αδικία; Με τους ίδιους διαιτητές τα έπαιρνε. Αυτά είναι μετάθεση ευθύνης. Δεν φταίω εγώ, φταίει ο διαιτητής. Και στο ποδόσφαιρο το ίδιο συμβαίνει, όποιος χάνει βγαίνει και φωνάζει».

Ο κ. Βασιλακόπουλος μίλησε και για τους αδελφούς Αγγελόπουλους:

«Δεν κρίνω τους Αγγελόπουλους. Η παρουσία τους δεν ήταν αρνητική. Από εκεί και πέρα το τι κάνει ο καθένας και πως χειρίζονται τα θέματα των ομάδων τους, ας κριθούν από τη συνέλευση και από αυτούς που υπηρετούν την ΚΑΕ. Για παράδειγμα αυτό το Ολυμπιακός Development με το σήμα του Ολυμπιακού και το 1925, προσβάλλουν την ιστορία του συλλόγου. Είναι μέρες ευθύνης και όλοι οφείλουν να τις αναλάβουν. Δεν χρειάζεται να γίνουν διασπαστικές κινήσεις στο ελληνικό μπάσκετ, πρέπει να το στηρίζουμε. Το τονίζω αυτό».

«Φυσικά θέλω τον Ολυμπιακό στη Basket League. Ιστορικό σωματείο. Εγώ έπαιζα μπάσκετ ήμουν φίλος με τους Σπανουδάκηδες. Είμαι Πειραιώτης. Ειλικρινά και συναισθηματικά μιλώντας, είμαι ενάντια σε όλο αυτό που γίνεται. Απομειώνει τη σημασία και την αξία του Ολυμπιακού και φυσικά τραυματίζει και συνολικά το χώρο. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο σωματείο με πολύ μεγάλη απήχηση κοινωνική και λαϊκή. Δεν μπορεί να μένει εκτός ελληνικού πρωταθλήματος. Ας βρουν την άκρη μόνοι τους» ανέφερε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος εξέφρασε την άποψή του και για τους ατζέντηδες:

«Αυτή τη στιγμή το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα διακινείται, διοικείται θα έλεγα ακόμη από τους ατζέντηδες. Μεσολαβητές είναι, όχι μάνατζερ που τους λέτε. Το διακινούν όπως θέλουν, κάνουν έναν τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος αφαιρείται από το αθλητικό κίνημα. Όπως θέλουν και όπου θέλουν. Μολύνουν το αποτέλεσμα. Ποιοι στήνουν τα ματς παγκοσμίως; Ήδη γίνεται προσπάθεια να αλλάξει αυτό. Η "σκοτεινή μπίζνα δισεκατομμυρίων που έφτιαξε τους superagents" είναι η έρευνα του Guardian και της Marca. Αυτή η έρευνα αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο οι ατζέντηδες καταναγκάζουν σε κινήσεις και ενέργειες το αθλητικό κίνημα. Αυτά όλα έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα. Αυτοί στήνουν παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες έχουν μεσολαβητές, μεσίτες βασικά. Υπάρχουν ολόκληρα γραφεία που τα διοικεί ένας μεσίτης. Σε αυτά συμμετέχουν προπονητές, διοικητικοί παράγοντες, διαιτητές και παίκτες ακόμη παγκόσμιας εμβέλειας. Η κατάρα του αθλητικού κινήματος είναι οι ατζέντηδες. Όχι μόνο στα ομαδικά αθλήματα, αλλά και σε ατομικό άθλημα. Αυτοί πουλάνε ό,τι θέλουν. Το ρήμα «πουλάω» είναι εμπορικό, δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

29
σχόλια
 1. avatar Βαζελακόπουλος-Γιαννακόπουλος

  Έννοιες ταυτόσημες.

 2. avatar ΤΟ ΣΦΥΡΙ

  Φίλε κακτε γειά σου, γιατί τόσο οξύς, δεν αξίζει τον κόπο.
  Να είσαι καλά.

  1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

   Βρε φίλε, πραγματικά υπάρχουν κάτι ωραίοι άνθρωποι σαν και σένα
   και με κάνουν μετά να νιώθω άσχημα. Έχεις δίκιο το παράκανα.
   Και εσύ φίλε μου να είσαι καλά!

   1. avatar Ρε συ

    έχεις καταλάβει ότι είσαι ψυχάκιας;; Απαντάς σε σχόλια που γράφεις με άλλο όνομα;;

 3. avatar Το παρδαλο κατσικι

  Για στακα λιγο ρε οπαδε,οποιας ομαδας! Με βασιλακοπουλο δεν πηρε η εθνικη οτι εχει παρει?
  Τωρα ξαφνικα ειναι αχρηστος; Η εβδομη θεση στον κοσμο ,ειναι για τα σκουπιδια; Τι να γινει που η φανατιλα σας ,μας εχει διωξει απο τα γηπεδα και οχι μονο στο μπασκετ.Εσεις που εχετε την μοναδικη αληθεια και μονο,βαλτε λοιπον βαθια το χερι στη τσεπη σας,παρτε τις τυχες των ομαδων σας και τρεις και ο κουκος στα δικα σας γηπεδα (οχι του κρατους) παιχτε μπαλα ανα μεταξυ σας,αλληλοχειροκροτηθειτε,αλληλοσφαχτειτε και ολα τα εις ειτε,οτι σας ευχαριστει!

 4. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

  Μα ερώτηση είναι αυτή που κάνεις τώρα κυρ Γιώργο; Γιατί ο [...] δεν μιλούσε όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα; (τα Ιωαννίδεια για να μην ξεχνιόμαστε)
  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ.
  Δεν βλέπεις στο ποδόσφαιρο που τα έχουν διαλύσει ΟΛΑ!!! Δεν βλέπεις που έχουν καταντήσει την φουκαριάρα την εθνική τα τελευταία χρόνια; Δεν βλέπεις που οι παίχτες του [...] ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ με την εθνική, γιατί την επόμενη εβδομάδα έχουν αγώνα CL.
  Δεν βλέπεις ότι ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και να έρθει στην Ελλάδα ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ τους αγγίζει!!! Δείχνουν στον διαιτητή τις φάσεις που θέλουν αυτοί και... καθαρίζουνε! Και για μεγαλύτερη ασφάλεια κάθονται και 2-3 \'\'μάγκες\'\' δίπλα στο Var για να επηρεάζουν το στραγάλι!
  ---Τα ίδια και χειρότερα πήγαν να κάνουν ΚΑΙ στο Μπάσκετ αλλά... ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΙΧΟ!!!
  Λέγεται Δημήτρης (DPG) και άμα λάχει κατεβαίνει στο [...] τους και τους μαδάει την [...] που τους [...]!!!
  * Τους έστειλε (τους πληγωμένους) να βόσκουν και να βολοδέρνουν στην Α2........... όπως μια γυναίκα μπορεί να στείλει έναν... απατημένο στα καράβια!
  ..............ΜΟΝΟ...Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ϊ Κ Ο Σ..............

  1. avatar Άσε μας ρε φίλε.

   Είδαμε και τους άλλους παίχτες της Εθνικής πόσο προσπαθούν. Εκείνοι με τα μεγάλα συμβόλαια που παίζουν σε ξένες ομάδες πόσο ενδιαφέρον δείχνουν όταν παίζουν στην Εθνική ομάδα. Τον Αναστασιάδη και τους υπόλοιπους σωτήρες ποιος τους έβαλε εκεί αγόρι μου ; Μόνο οι παίχτες ( να ήταν και η πλειοψηφία) του Ολυμπιακού φταίνε ; Τόσα ξέρεις τόσα λες. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλουδάκι σου.

   1. avatar Γιατί σε κρατάω?

    Για να φτάσεις εσύ το μυαλουδάκι μου... άχρηστο λαγουδάκι της Τρούμπας...
    θέλεις πολλά ψωμιά καθημερνά και για πολλά χρόνια!!!

    1. avatar Για την ταμπακιερα τιποτα.

     Πετα την μπαλα στην κερκιδα οπως κανεις συνηθως ... κακτουλι μου !

    2. avatar Ωπα ρε μεγαλε !

     Εχασαν τετοιο κελεπουρι η ΝΑΣΑ και η ΜΕΝSA ! Συνεχισε να μας προσφερεις απλετο γελιο εδω μεσα ! ΚΑΚΤΕ μ@λ@κ@ σε παιζουμε για πλακα !

  2. avatar iknow

   Να κατέβει άμα λάχει μόνος του χωρίς μπράβους να δούμε πόσο μάγκας είναι. Οποτε κατέβηκε χωρίς του μπράβους ήταν γατάκι και όλο χειραψίες και αστειάκια ήταν αλλά όταν έχει σκοπό να προκαλέσει φέρνει και τους φουσκωτούς μαζί του. Τόσο θρασύδειλος είναι.

   1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

    Είδες όταν τόλμησε ο μαρίδας να βγει στον αγωνιστικό χώρο στη Λεωφόρο τι έγινε. Ελεύθερη σκοποβολή! Και μετά είδες τι έγινε... όταν μπήκαμε εμείς μέσα και τα [...] όλα!!! Έτσι κάνουν οι Άντρες που είναι Μάγκες!!!
    Μόνο οι φλώροι και τα καναρίνια κάθονται στις εξέδρες και στα κλουβιά τους (όπως εσείς και οι Αφραγκόπουλοι στο σεφ) και τραγουδάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Πήραμε και το πρωτάθλημα μέσα στα μούτρα σας και φύγαμε από το εξοχικό... με τρελά γλέντια και χαρές!!! Και μετά στο ΟΑΚΑ 18.000 εκστασιασμένοι πιστοί δώσαμε το δικό μας Ρεσιτάλ!!!
    Τι, τα ξέχασες ?
    ΥΓ...Και κάτι άλλο... είσασταν τυχεροί που στη Ριζούπολη δεν είχαμε τον Δημήτρη... θα σας χαζεύαμε!

    1. avatar Μιλαμε για μεγαλη μαγκια ε ?

     Αυτος και αν ειναι ανδρισμος 200 εναντιων εναν ! Ησουν και εσυ μεσα η απλα εβλεπες απο τον καναπε σου ? Τα εκαναν ολα ...... και μετα μυξοεκλαιγες για πιο λογο δεν εγινε ο αγωνας και επειδη σε τιμωρησαν ! Οσο για τον Τρακη ας μπει στο ποδοσφαιρο και θα φαει καλα. Εκει δεν ειναι μπασκετακι να αλωνιζει οπως θελει. Ειδες τι εχουν γινει κατα καιρους (ξυλοδαρμοι διαιτητων, πιστολια, μαχαιρια, καψιμο καφετεριων και φουρνων) Ο Τρακης στην Ριζουπολη ? Τι θα εκανε μωρε το νιανιαρο ? Την ουρα στα σκελια θα εβαζε και θα εφευγε. Θα τον τυλιγε σε μια κολλα χαρτι ο Θειος ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ !

  3. avatar ΚΑΚΤΕ μ@λ@κ@ !

   Γρήγορα τα υπογλώσσια παιδιά ! Θα πάθει κανένα εγκεφαλικό το κακτάκι !

   1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

    Πάλι μπροστά στον καθρέφτη σου για τον εαυτό σου μιλάς?
    Ε, ρε [...]... καλά δεν βαρέθηκες να χάνεσαι σε ένα κενό?

    1. avatar ΚΑΚΤΕ μ@λ@κ@

     Μη μιλας ρε ανυπαρκτε ! Κατσε εκει στον πατο του Αθλητισμου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ σε ΟΛΑ τα σπορ και βγαλε τον σκασμο ! Ενα μπασκετακι σου εμεινε και αντε κανα σκακι και πινγκ πονγκ !

  4. avatar Κακτε χρειάζεσαι ψυχίατρο

   γιατί σε έχει τρελάνει ο Θρύλος και λες ότι σου κατέβει!
   ΥΓ. [...] Giannakopoulos

   1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

    Γιατί εσύ από που νομίζεις ότι βρίσκομαι και σχολιάζω... από το φιλανθρωπικό Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος η από το Μέγαρο Μουσικής?
    Όλη μέρα με ποιους νομίζεις πως συναναστρέφομαι???
    Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ϊ Κ Ο Σ.....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

 5. avatar Λοιπόν..

  Βαζελακοπουλε, βαμπίρ του ελληνικού μπάσκετ, λ@μόγιο π@σοκτζη, προσκυνητή των γι@νν@κοπουλων σήκω και φύγε μπας και ξεβρωμίσει και δει ξανά άσπρη μέρα το μπάσκετ στην Ελλάδα

  1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

   Δεν τα \'μαθες; ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ!!!
   Εσύ δεν το κατάλαβες... γιατί γυρίζεις από βουνοκορφή σε βουνοπλαγιά και έχεις χάσει την επαφή με όλα τα... ωραία!!!

   1. avatar Αντκειμενικός

    Όσο υπάρχει ο Τράκης και η πράσινη παράγκα του, το μπάσκετ θα αργήσει να ξεβρωμίσει.

 6. avatar Καλαθοσφαιρος

  Σχολιαζουμε ετσι για πλακα,χωρις να διαβαζουμε και αν διαβαζουμε δεν καταλαβαινουμε.
  Εγω θα σταθω σε ενα. Βασιλακοπουλος δεν ηταν οταν επαιρνε τα πρωταθληματα ο ολυμπιακος; Δηλαδη τοτε ευνοουσε τον οσφπ;
  Φυσικα και η διαιτησια πεζει ρολο στα παιχνιδια και οχι μονο στο μπασκετ,αλλα οταν μας ευνοει; Τοτε τι γινετε ,γιατι δεν διαμαρτυρεται ο ευνοημενος;

 7. avatar Πιθανότατα γι αυτό φωνάζει τώρα

  επειδή ξέρει!

 8. avatar καταλαβαμε γεροντα

  με νύχια και με δόντια τη θεσούλα. οπότε η μόνη ελπίδα ο [...].

 9. avatar Άι στο …..καλό

  Δεν βρέχει ρε κακομοίρη
  Σε φτύνουν από παντού
  Ποτε θα καταλάβεις ότι πρέπει να την κανεις
  Ήσουν ξινός με όλους
  Τώρα είμαστε με σενα ...

 10. avatar Ενας Παναθηναικος

  Τι να τον κανουμε τον Ολυμπιακο Β΄ αναπτυξιακο ρε Βασιλακοπουλε...
  Ουτε για προπονηση δεν κανουν. Βαζεις 5 τσιμεντολιθους στο παρκε και αμεσως εφτιαξες μια ομαδα σχεδον ισαξια ( αν οχι καλυτερη ) του ΙΕΚ Ολυμπιακου Β΄αναπτυξιακου.
  Μεχρι τελους.

 11. avatar Κλεων

  Tι να πουν οι χρεωκοπημενοι ρε Βασιλακοπουλε!

 12. avatar Πέλλωψ

  Σκουρτόπουλος, Βασιλακόπουλος ...
  Η νεολαία από το νησί χέρι χερι
  στη καρέκλα και το μπάσκετ στο απόγειο ...
  Γέροι κοιτάχτε το ταμπλό,
  σε λίγο θα γράφει 100 !!!

 13. avatar Αντωνιος

  Το [...] έχει φάει με χρυσά κουτάλια τόσα χρόνια και δεν αφήνει άλλους να τού πάρουν την μπουκιά από το στόμα....
  Ουστ ρε ξεκούτη [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει