Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας από τους παίκτες με την πιο θεαματική βελτίωση στη φετινή ΑΕΚ αφού ο Ματίας Αλμέιδα τον μετέτρεψε σε σέντερ φορ και είναι αρκετές οι ευρωπαϊκές ομάδες που παρακολουθούν την εξέλιξή του, με τη Σέλτικ να προστίθεται στη σχετική λίστα αφού έστειλε ανθρώπους στην Ελλάδα για να τον δουν από κοντά σε δράση.

Ο Αλμέιδα πίστεψε από την πρώτη στιγμή ότι ο 25χρονος εξτρέμ μπορεί να μετατραπεί σε επιθετικό και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν, με τον Λιβάι να βρίσκει δίχτυα τόσο στο 4-0 επί του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (26/4) όσο και στο 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη πριν λίγες μέρες.

Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν, όπως αναφέρει η σκωτσέζικη Sun, άνθρωποι της Σέλτικ ήταν στο γήπεδο, ήταν στο Καραϊσκάκη για να τσεκάρουν από κοντά τον Λιβάι, αφού το καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτηση μεσοεπιθετικού και επιθετικού.

Περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως, δεν αναφέρονται στο ρεπορτάζ των Σκωτσέζων, με την ΑΕΚ, από την άλλη πλευρά, να είναι αρκετά ήρεμη για το θέμα αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025.