Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως η απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα και γι’ αυτό δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την υπόθεση του Σενεγαλέζου, η οποία, όμως, έχει εξελιχθεί σε σίριαλ. Η «Ένωση» τα έχει βρει σε όλα εδώ και καιρό με τον 32χρονο αμυντικό χαφ, αλλά η Πόρτσμουθ δεν τον αφήνει ελεύθερο. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι όποιες εξελίξεις.

Το θέμα του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν λέει να κλείσει για τον «Δικέφαλο», αλλά στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως τελικά θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον παίκτη χωρίς να δώσουν στην Πόρτσμουθ ούτε ένα ευρώ. Οι Άγγλοι απαιτούν χρήματα για να τον παραχωρήσουν (σ.σ 200-300 χιλ. ευρώ), αλλά στην «Ένωση» δεν θέλουν να δώσουν χρήματα για έναν παίκτη που θεωρούν πως μπορούν να τον αποκτήσουν ελεύθερο.

Οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας περιμένουν τον Ντιόπ την Δευτέρα στην Αγγλία ώστε να συζητήσουν μαζί του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Συνεπώς, αυτό το ραντεβού ενδέχεται να κρίνει πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο παίκτης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή την Τρίτη στο Ζέεφελντ, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό είναι το τελευταίο που νοιάζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Καλύτερα αργά, παρά ποτέ» φαίνεται να λέει ο Σερβοέλληνας τεχνικός για τον Σενεγαλέζο, ο οποίος αποτελεί τον διακαή του πόθο για τη θέση του αμυντικού χαφ.