Ο Λουίς Ενρίκε αποθέωσε τους παίκτες του και τόνισε πως αν η Ισπανία κατακτήσει το EURO τότε το μερίδιο επιτυχίας θα ανήκει σε αυτούς.

«Αν κερδίσουμε, θα είμαι υπέροχα νέα για μας. Αν μας κερδίσει δίκαια η Ιταλία, τότε στον τελικό θα έχει ακόμα έναν οπαδό στο πλευρό της. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκω απέναντί μου την Ιταλία, είναι μια χώρα που μου αρέσει τόσο» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας.

Βέβαια, διαφώνησε με όσους λένε πως σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου, το μερίδιο επιτυχίας θα ανήκει σε αυτόν «Είμαι ηγέτης, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου. Τα σημαντικότερα γίνονται μέσα στο γήπεδο. Το δύσκολο είναι να σκοράρεις, να παίξεις καλά, να είναι προσεκτικός στην άμυνα.

Αν οι παίκτες καταφέρουν και κατακτήσουν τον τίτλο, τότε θα είναι δικό τους κατόρθωμα. Πρέπει να παίξουμε έναν υπέροχο τελικό. Ο στόχος είναι πολύ ελκυστικός και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Η μάχη με την Ιταλία θα είναι η κατοχή της μπάλας. Θέλουμε τη μπάλα όπως και αυτοί» κατέληξε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος και επιβεβαίωσε τη σημαντική απουσία του Πάμπλο Σαράμπια.

Πηγή: gazzetta.gr