Δεν κατέληξε ακόμα στην 11άδα που θα παρατάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης στον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο έλληνας τεχνικός ενδεχομένως να αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιους θα εμπιστευτεί, καθώς φαίνεται πως έχει πολλά στο μυαλό του.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» συνέχισε για μια ακόμα ημέρα τις δοκιμές προκειμένου να κατασταλάξει στην ενδεκάδα της Κυριακής με αντίπαλο την Ξάνθη. Στη σημερινή(24/9) προπόνηση, συνέχισε να δουλεύει πάνω σε πιθανά σχήματα. Η μοναδική γραμμή που δεν πειράχθηκε από τον Δερμιτζάκη είναι αυτή του κέντρου με τους Γκαρσία, Βιτόλο και Ίβιτς.

Από εκεί και πέρα ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές από τη θέση του τερματοφύλακα μέχρι και της επίθεσης. Ο Κώστας Χαλκιάς μαζί με τον Ντάριο Κρέσιτς έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν τα γάντια βασικού.

Στην άμυνα, αναζητείται ο παρτενέρ του Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας, με τον Ζουέλα να φαίνεται πως έχει ένα προβάδισμα, σε σχέση με τον Μαλεζά.

Στην επίθεση ο Δερμιτζάκης σκέφτεται να μην ξεκινήσει τον Ελ Ζαρ, γιατί δεν μπορεί ακόμα να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο. Αν δεν διαφοροποιήσει τη σκέψη τότε θα ξεκινήσει ο Φιλόμενο στην κορυφή της επίθεσης, με τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια στα άκρα.

Τέλος ο Μπουσαϊντί έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: gazzetta.gr