Γήπεδο ΑΕΚ: Τα πρώτα κομμάτια του στεγάστρου και το «κλείσιμο» στην παλιά Σκεπαστή

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή των εξεδρών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:14
22/05/2019
Γήπεδο ΑΕΚ: Τα πρώτα κομμάτια του στεγάστρου και το «κλείσιμο» στην παλιά Σκεπαστή
1
loading

Η πιο εντυπωσιακή φάση κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη. Ο λόγος για την τοποθέτηση του στεγάστρου στην «Αγιά Σοφιά» από την Cimolai, η οποία έχει πιάσει δουλειά και… πόστο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε με τη συναρμολόγηση των πύργων, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί προσωρινά το στέγαστρο, μέχρι αυτό να «κουμπώσει» στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου. Όταν το έργο θα έχει ολοκληρωθεί, τότε οι κόκκινες αυτές σωληνώσεις θα απομακρυνθούν.

Παράλληλα, στο νότιο κομμάτι του γηπέδου, συνεχίζονται οι εργασίες για να «κλείσει» το γήπεδο σε όλες του τις πλευρές. Οι εργασίες και στο σημείο που βρισκόταν η παλιά Σκεπαστή τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή των εξεδρών. Άλλωστε, το καλοκαίρι θα ξεκινήσει και η υπογειοποίηση, που θα συνθέσει πλήρως την εικόνα του έργου.

Κοινώς, η «Αγιά Σοφιά» αποκτά όλο και περισσότερο την τελική της μορφή…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Παναγιώτης Τουμάσης

    Γίνεται ένα αριστούργημα!!! Μακάρι και οι φίλαθλοί μας να ξεχωρίζουν και να αποτελούν πάντα παράδειγμα ήθους και αγάπης στην Ομαδάρα μας!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει