Η Μπάρνσλεϊ πίστευε ότι είχε πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας μετά τη νίκη της με 3-0 από της Χόρσαμ, ομάδα της… 7ης κατηγορίας, αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας την σόκαρε ανακοινώνοντας τον αποκλεισμό της επειδή χρησιμοποίησε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Το ποιος είναι ο παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αυτό όμως μάλλον δεν έχει και σημασία πλέον για τη Μπάρνσλεϊ, η οποία είδε τη φετινή πορεία της στο κύπελλο να ολοκληρώνεται με άδοξο τρόπο αφού πρόκειται, ουσιαστικά, για αποβολή από τη διοργάνωση.

Όπως ανακοίνωσε το κλαμπ, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε για την παραμονή συμμετοχή ενός παίκτη, με αποτέλεσμα η νίκη να πάει στα χαρτιά στη Χόρσαμ, η οποία ετοιμάζεται πλέον να αντιμετωπίσει τη Σάτον, ομάδα της League 2, στις 2 Δεκεμβρίου με στόχο την πρόκριση στον 3ο γύρο του αγγλικού κυπέλλου.

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς, τους παίκτες και το προσωπικό μας για αυτό το λυπηρό λάθος. Αυτό το λάθος, αν και ακούσιο, πέφτει πολύ κάτω από τα υψηλά πρότυπα που θέσαμε σε αυτόν τον σύλλογο και απλά δεν είναι αυτό που σας αξίζει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση της Μπάρνσλεϊ.