Ο Κιλιάν Μπαπέ παρέμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 και η L’Equipe υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η μόνη ομάδα που κινείται για την απόκτησή του, βάζοντας στη διεκδίκησή του και τη Λίβερπουλ σε περίπτωση που πουλήσει τελικά τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην Αλ Ιτιχάντ.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία επιμένει για την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού των Κόκκινων και έχει δύο μέρες στη διάθεσή της για να καταφέρει να τους πείσει να πουν το «ναι» στην πρόταση 250 εκατ. ευρώ που έχουν κάνει.

Αν, λοιπόν, συμβεί κάτι τέτοιο, η Λίβερπουλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπαπέ το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με την L’Equipe. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του διεθνή Γάλλου επιθετικού συνδέεται με την αγγλική ομάδα, αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να είναι και το παιδικό όνειρό του.

Όπως και να έχει, τα μεταγραφικά σενάρια για τον Μπαπέ θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες, εκτός κι αν η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν τον πείσει τελικά να ανανεώσει το συμβόλαιό του.