Για την πορεία της υπόθεσης του πρώην παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο έχοντας μαζί του 1,5 εκατ. ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Ο έλεγχος για την προέλευση του τεράστιου ποσού που έφερε μαζί του ολοκληρώθηκε, όπως δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης στο «Mega Καλημέρα».

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι είχε δηλώσει πως είναι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλά και από την ενασχόληση με τα site που άνδρες παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες.

Κρίθηκε προφυλακιστέος και συγκεκριμένα κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Ήρθαν όλα τα έγγραφα από τις τράπεζες αλλά και ο έλεγχος λογαριασμών και καρτών που βρέθηκαν σε ονόματα άλλων, όπου καμιά δοσοληψία, καμία εισαγωγή χρημάτων, κανένα “ξέπλυμα” δεν έχει προκύψει. Είναι σαφές το πόρισμα, δεν σχετίζεται τίποτα με διακίνηση ναρκωτικών ή “ξέπλυμα” μαύρου χρήματος» εξήγησε ο δικηγόρος κ. Παπαϊωαννίδης.

Προσέθεσε πως εφόσον δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα διαφορετικό αδίκημα, ωστόσο τόνισε πως η διαδρομή των χρημάτων είναι απολύτως νόμιμη.