Σε σπίτι κρύβονταν οι δυο καταδικασμένοι εγκληματίες που είχαν δραπετεύσει το βράδυ της Κυριακής από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και συνελήφθησαν σήμερα.

Οι δυο δραπέτες, ένας 35χρονος Πακιστανός καταδικασμένος για τρεις ανθρωποκτονίες και ένας 34χρονος Αλβανός καταδικασμένος για ναρκωτικά, είχαν βρει κρυσφύγετο σε σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή Κουμπελή στα Χανιά και από το οποίο απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr τους βρήκαν να κοιμούνται στο γκαράζ. Οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα σήμερα στις 13:30.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι τρεις δραπέτες πέρασαν χθες το μεσημέρι το κατώφλι της εισαγγελίας και οδηγήθηκαν αργά χθες το βράδυ στο κατάστημα κράτησης στην Αγυιά. Ειδικότερα στον 29χρονο που εκτίει πολύχρονη ποινή για διακίνηση ναρκωτικών επιβλήθηκε φυλάκιση συνολικά 42 μήνες, στον 43χρονο που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ληστείες, εκ των οποίων η μια με νεκρό και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση επιβλήθηκε φυλάκιση 34 μήνες και στον 32χρονο που εκτίει πολύχρονη ποινή για ληστεία επιβλήθηκε φυλάκιση 34 μήνες.