Σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο χειρουργείο, το έκτο στη σειρά, υποβλήθηκε χθες στο Θριάσιο η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε στις 20 Μαΐου επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο στις 17:00. Οι γιατροί την χειρουργούν στην αριστερή πλευρά, σε μάτι, λαιμό και στέρνο, τα σημεία όπου δέχτηκε το βιτριόλι από την 35χρονη.

Όπως αναφέρουν αυτό το χειρουργείο ειναι εξαιρετικά κρίσιμο, γιατί και η κατάσταση της υγείας της μετά από τόσο καιρό νοσηλείας δεν είναι και η καλύτερη, όπως και η ψυχολογία της.

Πρώτο μέλημα των γιατρών είναι να σώσουν το μάτι της, ενώ πιστεύουν ότι το νεαρό της ηλικίας της θα βοηθήσει πιο γρήγορα στην ανάρρωσή της.

Και όσο η Ιωάννα μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία, η κατηγορουμένη δεν έχει δώσει ακόμα απολογία για το τι έγινε στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Δείτε μετά το 37:00:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.