Επίθεση μέσω Twitter στον Κουμουτσάκο από τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν

«Είναι προφανές πως η ελληνική δικαιοσύνη τάσσεται στο πλευρό του εγκλήματος και των εγκληματιών»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:02
23/08/2018
Επίθεση μέσω Twitter στον Κουμουτσάκο από τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν
1
loading

Επίθεση κατά του τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, AKP, Ομέρ Τσελίκ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Ο βουλευτής που είναι επικεφαλής των Εξωτερικών υποθέσεων στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολίασε τη δήλωσή μου. Θα λάβω το ελεύθερο να θυμίσω τα ακόλουθα σε αυτόν και σε όσους σαν αυτόν εξακολουθούν να επαναλαμβάνουν τις ίδιες γραμμές.

Οποιαδήποτε παράνομη πράξη ενάντια σε μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση είναι έγκλημα για όλα το νομικά συστήματα. Είναι προφανές πως η ελληνική δικαιοσύνη τάσσεται στο πλευρό του εγκλήματος και των εγκληματιών με το να προστατεύει τρομοκράτες που ενεπλάκησαν σε πραξικόπημα ενάντια σε εκλεγμένη κυβέρνηση.

Αν υπάρχει κάτι που δηλητηριάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι η παράνομη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης. Είναι ακόμα πιο ντροπιαστικό ότι αυτή η δικαστική απόφαση εκδόθηκε στην γη που ισχυρίζεται πως γέννησε την Δημοκρατία».

Καταλήγει δε σχολιάζοντας: «Θα παρακολουθούμε αυτή την υπόθεση που παραβιάζει βασικές ανθρωπιστικές αξίες και αρχές τις ΕΕ. Γιατί τα πραξικοπήματα είναι από τα χειρότερα εγκλήματα. Η προστασία πραξικοπηματιών με δικαστικές αποφάσεις είναι από τις πιο επαίσχυντες πράξεις για μια χώρα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γ.Στας

    Ας τα βρήτε πρώτα με το Τραμπ για το πάστορα και τα λέμε μετά για δημοκρατία και δικαστική δικαιοσύνη.
    Αν σεβωσασταν τα ανθρώπινα δικαιώματα θα σας τους επιστρέφαμε αλλά εσείς θα τους βασανίζετε και θα σαπίσουν στις φυλακές.
    Ευχαριστούμε πολύ για τους δικούς μας στρατιωτικούς που μας επιστρέψατε.
    Είμαστε γείτονες και πρέπει να είμαστε συμφιλιωμένοι και να ζούμε δίπλα ο ένας λαός με τον άλλον.οι εχθρικές και απειλητικές πράξεις μας ζημιώνουν ..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει