[niveabanner2018]Στο μπλε δωμάτιο επικοινωνίας βρέθηκε ο Δημήτρης Πυργίδης λίγο πριν ξεκινήσει το live του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να έχει [/niveabanner2018]μια συζήτηση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Είσαι για μένα ένα θρύλος» αναφώνησε ο παίκτης που συνηθίζει να προκαλεί χάος στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού όταν αντίκρισε τον παρουσιαστή.

Η συζήτηση τους ξεκίνησε με τον Δημήτρη Πυργίδη να αναφέρεται στο αγαπημένο του πρόσωπο, τη μητέρα του. «Μου έχει σταθεί. Με έχει βοηθήσει. Είναι και φιλαράκι μου» είπε ο παίκτης.

Αναφορικά με την μέχρι τώρα εμπειρία του στο «Big Brother» και τον σκοπό του είπε μεταξύ άλλων: «Το παιχνίδι το περίμενα διαφορετικό. Όταν το ζεις είναι διαφορετικό. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φτάσω στο έπαθλο και θα το κερδίσω. Αν το καταφέρω θα κάνω κάτι για την οικογένεια μου».

Σχολιάζοντας τους συγκατοίκους τους αλλά και το πρόσφατο ξέσπασμα του, όταν έβαλε τα κλάματα για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε μεταξύ άλλων: «Λίγο πολύ τους ξέρω τους συμπαίκτες μου προσπαθώ όμως σε αυτούς τους ανθρώπους να δώσω κάτι θετικό. Ακούγοντας συζητήσεις που πάνε λίγο προς την ίντριγκα, θέλοντας και μη συμμετέχω. Ακούω συνέχεια για ψέμα. Βγαίνω και λέω τέρμα η αυτοκρατορία του ψέματος. Το διακωμωδώ αλλά υπάρχει αλήθεια» και πρόσθεσε: «Τις προηγούμενες εβδομάδες έχουν γίνει κάποια πράγματα πολύ έντονα. Εγώ θα μιλήσω για μένα και για την σχέση που είχα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Από εκεί που υπήρχε μια καλή σχέση γύρισε το θέμα και υπήρχε μια άσχημη φρασεολογία. Από κάποιο σημείο και έπειτα αναρωτήθηκα τι συμβαίνει. Μήπως δεν πρέπει να κάνω τόση πλάκα; Βγαίνω από το παιχνίδι τελείως και σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να κάνω πλάκα δίπλα σε έναν άνθρωπο που δεν τρώει και είναι χάλια. Αυτή είναι η αλήθεια μου. Ήρθαν και με ρωτήσαν τι κάνω. Εγώ λειτουργώ έτσι. Και έξω αυτό θα έκανα».

Ο Δημήτρης Πυργίδης ρωτήθηκε και για τον κολλητό του φίλο στο σπίτι, τον Χρήστο Μακρίδη: «Ο Χρήστος είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Μπήκε για άλλο σκοπό στο παιχνίδι. Εγώ μπήκα εντελώς διαφορετικός παίκτης. Όλο αυτό ίσως τον έχει αφήσει λίγο πίσω για το Big Brother. Για να βγει και να κάνει το παιχνίδι το πάει «χτυπήστε με και θα σας συντρίψω». Οι συζητήσεις μας μου δίνουν ενέργεια. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ένα τέτοιος άνθρωπος είναι σημαντικός».

Αναφορικά με τον Θέμη Κανέλλο, σχολίασε: «Εκφράζει μια κατηγορία ανθρώπων. Χαίρομαι που είναι εδώ και δείχνει ότι άνθρωποι σαν το Θέμη δεν είναι στο περιθώριο».

Τέλος, στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Ραμόνα Ραμοροσάνου, ο παίκτης ανέφερε ότι κλείνει λίγο υπέρ της Ραμόνας γιατί: «είναι πιο ήρεμη και προσπαθεί από την πρώτη μέρα να υπάρχει μια χαλαρότητα».