Η Κυριακή Κατσογρεσάκη έκανε την εμφάνιση της στο πλατό του My Style Rocks 3 και η… βαθμολογική υποδοχή από τις συμπαίκτριες της αν και δεν ήταν θερμή, ήταν η αναμενόμενη για την παίκτρια.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η νέα παίκτρια του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη όταν ρωτήθηκε για τις χαμηλές βαθμολογίες που της έδωσαν οι συμπαίκτριες της.

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε τον λόγο στη Μαρία Καζαριάν ώστε να δικαιολογήσει τον άσσο με τον οποίο βαθμολόγησε την Κυριακή.

«Καλώς ήρθες Κυριακή μου. Πας στα Harrods για ψώνια είπες. Εγώ, προσωπική μου άποψη, σαν Μαρία, ούτε στο Μοναστηράκι δεν θα πήγαινα!» ανέφερε η Μαρία Καζαριάν και η Κυριακή την ρώτησε αν έχει πάει ποτέ.

«Και βέβαια έχω πάει και πάρα πολλές φορές» απάντησε η Μαρία Καζαριάν και πρόσθεσε: «Και είπες ότι δουλεύεις στον Σεΐχη. Εφόσον δουλεύεις εκεί, θα πρέπει να βγάζεις ένα καλό μηνιάτικο και θα πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο την εμφάνιση σου και πώς πας στα Harrods».

«Πώς θα πήγαινες δηλαδή εσύ;» αναρωτήθηκε η Κυριακή.

«Σίγουρα όχι αυτό το κολάν, αυτό το πουλόβερ που σου τονίζει πάρα πολύ το στήθος,  το κασκόλ αυτό είναι απαίσιο για μένα και η μπότα έχει φύγει πια, είναι πολύ παλιά» απάντησε η Μαρία.

«Είναι όλα καινούρια να σε ενημερώσω, γιατί ήρθα από το Ντουμπάι για το παιχνίδι με δυο βαλίτσες πράγματα οπότε έπρεπε να αγοράσω καινούργια. ‘Εχω πάει πολλές περισσότερες φορές από σένα στα Harrods, γιατί το Λονδίνο έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου» άρχισε να λέει η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

«Δεν το ξέρεις αυτό…» την διέκοψε η Μαρία Καζαριάν.

«Υποθέτω» είπε η Κυριακή και τότε η Μαρία ζήτησε από τη νέα παίκτρια να δει τις φορές αυτές στις ενδυματολογικές της επιλογές ενώ η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα στη παλιά και νέα παίκτρια με βολές περί ειρωνιών.