Ανάμεσα σε δύο κατηγορίες είχε να επιλέξει η αποψινή παίκτρια του Μονομάχου στον ΣΚΑΪ. Η Αναστασία βρέθηκε απέναντι από τον Χρήστο Φερεντίνο και την ενημέρωσε πως οι δύο κατηγορίες ερωτήσεων ήταν «Ανδρέας Παπανδρέου» και «Στίβεν Χόκινγκ».

Μόλις η παίκτρια άκουσε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου έλαμψε ολόκληρη και ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος κατάλαβε πως η Αναστασία έχει κάποια σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

«Γιατί γελάς; Κάτι με τον Ανδρέα θες να μας πεις… είναι ΠΑΣΟΚ, παιδιά! Είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ!», είπε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος, με την Αναστασία να απαντά γελώντας: «Ηγέτης σαν τον Ανδρέα δεν έχει ξαναγεννηθεί».

«Άλλαξε, φώτισε το πρόσωπο της Αναστασίας μας», σχολίασε ο παρουσιαστής, με την παίκτρια να τονίζει: «Σκέφτομαι το δούλεμα που θα μου κάνουν οι φίλοι μου για την κατηγορία».

Απαντώντας στην ερώτηση για την ημερομηνία θανάτου του ιστορικού ηγέτη της Αριστεράς και βλέποντας ότι μόνο ένας παίκτης έδωσε λάθος απάντηση, η Αναστασία σχολίασε με χιούμορ: «Δεν είχα πάει στο Ωνάσειο αλλά ξεχνιούνται οι τέντες απ’ έξω για μήνες; Όλοι ΠΑΣΟΚ είναι. Ακόμα πληρώνει ο Ανδρέας Παπανδρέου!».