Από τη Ρωσία με αγάπη! Μια σοβιετικής καταγωγής πρώην κατάσκοπος μοιράζεται τις κορυφαίες συμβουλές της για την αποπλάνηση ανδρών, καθώς ειδικεύτηκε στην παγίδευση στόχων υψηλού προφίλ.

Η 37χρονη Aliia Roza λέει ότι μπορεί να γοητεύσει οποιοδήποτε άτομο του αντίθετου φύλου. Το Κόκκινο Σπουργίτι – που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρωσία, όπου ερωτεύτηκε έναν έμπορο ναρκωτικών – πέρασε χρόνια εκπαιδευόμενη στην τέχνη της αποπλάνησης, της πειθούς και του νευρογλωσσικού προγραμματισμού σε στιλ KGB, σύμφωνα με τη New York Post.

«Διδάχτηκα πώς να αποπλανώ οποιονδήποτε άνδρα γρήγορα και εύκολα, συμπεριλαμβανομένων των επικίνδυνων εγκληματιών», είπε η μελαχρινή καλλονή κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Jam Press.

Με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει (σ.σ. όταν έδινε τη συνέντευξη), η Roza μοιράστηκε πέντε βασικές συμβουλές για τις γυναίκες, υποστηρίζοντας ότι είναι αλάνθαστες.

«Πρώτον, αν θέλετε να αποπλανήσετε κάποιον, πρέπει να ξεκινήσετε από τον εαυτό σας», δήλωσε η πρώην κατάσκοπος. «Αγαπήστε τον εαυτό σας και δουλέψτε για να χτίσετε την αυτοαγάπη και την αυτοεκτίμησή σας. Οι άντρες θα σου φέρονται με τον τρόπο που φέρεσαι εσύ στον εαυτό σου».

Δεύτερον, η Roza προέτρεψε τις γυναίκες να μην εστιάζουν υπερβολικά στην εξωτερική τους εμφάνιση και να μη φαίνονται υπερβολικά διαθέσιμες στον άνδρα που ελπίζουν να προσελκύσουν.

«Οι άντρες δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνιση όσο ενδιαφέρονται για την προσωπικότητα, το χάρισμα και τη σεξουαλικότητά σας», υποστήριξε. «Μην κάνετε πλαστικές επεμβάσεις εκτός αν το κάνετε για τον εαυτό σας ή μην κάνετε δίαιτες για να χάσετε βάρος για κάποιον άλλο. Επιστρέψτε στο Βήμα 1 αυτών των συμβουλών και χρησιμοποιήστε την προσωπικότητά σας για να φλερτάρετε και να γοητεύσετε τον άντρα που σας αρέσει».

«Παίξτε με την εξέλιξη- οι άνδρες είναι “κυνηγοί” – αν μια γυναίκα είναι πολύ διαθέσιμη, δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα γι’ αυτόν και δεν θα σας εκτιμήσει. Γίνε η μούσα του, πρόσθεσε λίγο μυστήριο», συνέχισε.
Τρίτον, η Roza προέτρεψε τις γυναίκες να επιλέγουν κατάλληλα τους στόχους τους. «Μη σπαταλάτε χρόνο σε άνδρες που δεν θα αλλάξουν ποτέ. Μελετήστε τον στόχο σας και κάντε τον να περάσει από κάποιες δοκιμασίες. Δοκιμάστε τον. Αν αποτύχει, μην περιμένετε ότι θα αλλάξει σε ένα χρόνο, είναι προτιμότερο να εκτιμήσετε το χρόνο και την ενέργειά σας και να προχωρήσετε παρά να περιμένετε έναν κακό στόχο».

Συμβούλευσε επίσης τις γυναίκες να βρουν έναν άντρα που θα έχει τα ίδια ενδιαφέροντα. «Επιλέξτε τον στόχο σας όπως θα επιλέγατε τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας. Αν σας αρέσουν οι λάτρεις του αθλητισμού, πηγαίνετε σε αθλητικούς αγώνες, αν σας αρέσουν οι πνευματικοί άνδρες, πηγαίνετε σε ένα κέντρο διαλογισμού, αν σας αρέσουν οι επιχειρηματικά προσανατολισμένοι άνδρες, πηγαίνετε σε ένα συνέδριο. Το να έχεις κοινά ενδιαφέροντα ενώνει τους ανθρώπους και μπορείς να χτίσεις μια γερή βάση».

Τέλος, όταν μια γυναίκα έχει εντοπίσει τον στόχο της, η πρώην κατάσκοπος συμβούλευσε να διεισδύσει στον εσωτερικό κύκλο του άνδρα. «Αποπλανήστε και τον εσωτερικό του κύκλο. Αν η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του δεν σας συμπαθούν, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συνεχίσει τη σχέση μαζί σας», δήλωσε, μοιραζόμενη την πέμπτη και τελευταία συμβουλή της.

Η Roza γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ και έγινε Ρωσίδα κατάσκοπος όταν ήταν μόλις έφηβη. Ωστόσο, είχε σχέση με έναν άνδρα για τον οποίο έπρεπε να συλλέγει πληροφορίες και αργότερα εγκατέλειψε τη Μόσχα. Τώρα ζει στο Λος Άντζελες και δεν έχει επιστρέψει στη Ρωσία εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Το 2004, κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης αποστολής της ως κατάσκοπος, είπε η Roza, ερωτεύτηκε τον στόχο της – έναν άνδρα που ονομαζόταν Vladimir. Είχε δηλώσει παλιότερα στο Jam Press: «Για την πρώτη μου αποστολή, έπρεπε να προσποιηθώ ότι ήμουν πόρνη ώστε να πάω σε ένα κλαμπ και να αποπλανήσω τον αρχηγό μιας εγκληματικής συμμορίας που προμήθευε ναρκωτικά στη χώρα. Ήταν απλά τρελό, έκανα παρέα με αυτούς τους κακούς που μάλωναν μεταξύ τους και σκότωναν ο ένας τον άλλον».

Σύμφωνα με τη Roza, οι συνεργάτες του Vladimir σύντομα ανακάλυψαν ότι ήταν κατάσκοπος. ‘Με έβαλαν στο αυτοκίνητο και με πέταξαν στο δάσος. Ήταν τόσο σκοτεινά και 10 άνδρες άρχισαν να με χτυπούν», είπε. «Αλλά ο Vladimir με έσωσε».

Ο Vladimir πέθανε αργότερα και η Roza στη συνέχεια γνώρισε και ερωτεύτηκε έναν Ρώσο ολιγάρχη, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006.

Ωστόσο, η απίστευτη ζωή της πήρε άλλη μια τροπή όταν ο σύζυγός της φυλακίστηκε και αργότερα πέθανε στη φυλακή. Η Roza έφυγε από τη Μόσχα με τον μικρό της γιο, τον Platon, και δεν έχει επιστρέψει.