Είσαι ένας μυστηριώδης άνδρας και σχετίζεσαι με μία σταρ του OnlyFans. Τι παίρνεις για δώρο σε μία γυναίκα που λέει ότι έχει τα πάντα; Μια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square με το δικό της πρόσωπο, φυσικά.

Το μοντέλο Moriah Mills με έδρα την Ατλάντα λέει ότι έμεινε έκπληκτη όταν ο «sugar daddy» της έκανε δώρο το γιγάντιο billboard για τα 28α γενέθλιά της τον περασμένο μήνα.

«Το να βλέπω το πρόσωπό μου εκεί ψηλά σε έντονα φώτα ήταν το πιο συναρπαστικό πράγμα», είπε η Mills για την τεράστια διαφημιστική πινακίδα, η οποία είχε στηθεί στη γωνία της West 48th Street από τις 11 Οκτωβρίου έως τις 17 Οκτωβρίου.

«Έδειχνα εκπληκτική… Με έκανε να νιώσω σταρ και είναι αυτό που μου αξίζει».

«Ο sugar daddy μου είναι τόσο γλυκός, δεν έχει πρόβλημα να βγαίνω και με άλλους»

Η Mills δεν αποκάλυψε πόσο κόστισε το πολυτελές δώρο γενεθλίων, αλλά το βιομηχανικό κατάστημα Indeed ισχυρίζεται ότι μια περιστρεφόμενη διαφημιστική πινακίδα της Times Square μπορεί να κοστίσει πάνω από 22.000 δολάρια για δύο εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, το μελαχρινό μοντέλο δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του «sugar daddy» της, αλλά λέει ότι δεν έχουν μονογαμική σχέση. «Είναι τόσο γλυκός και ωραίος και με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω, δεν τον πειράζει καν να βγαίνω με άλλους τύπους», είπε η νεαρή.

«Δεν είναι ο σύντροφός μου με την παραδοσιακή έννοια, αλλά κάποιος που του συμπεριφέρομαι καταπληκτικά και μου φέρεται υπέροχα σε αντάλλαγμα».

Η διαφημιστική πινακίδα δεν είναι το μόνο εξωφρενικό δώρο που έχει κάνει ο άντρας στην Mills.

«Είμαι τόσο τυχερή, μου δίνει μετρητά και άλλα ωραία δώρα όλη την ώρα», εξήγησε. «Συχνά πετάμε κάπου στο εξωτερικό για δείπνο όπου κι αν εργάζεται και μένουμε πάντα σε επαφή μέσω μηνυμάτων».

«Του δίνω τον χρόνο μου και τη γνήσια στοργή μου, δεν ζητάει τίποτα και μερικές φορές νιώθω άσχημα, αλλά μου λέει ότι είναι εκεί για να με κακομάθει μόνο και να με κάνει να νιώθω σαν πριγκίπισσα», πρόσθεσε το μοντέλο.

Η Mills πρόσφατα αποκάλυψε ότι βγάζει 300.000 δολάρια το μήνα στο OnlyFans.