Οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ έχουν επενδύσει μία ολόκληρη περιουσία για την απόκτηση ενός λαμπερού χαμόγελου κι εννοείται ότι δεν θα το αφήσουν «αδιαφήμιστο»! Υπάρχουν, όμως και κάποιες, οι οποίες διαθέτουν φυσικό λαμπερό χαμόγελο και κάθε φορά που χαρίζουν ένα στην κάμερα απλά την… αιχμαλωτίζουν.

Τζούλια Ρόμπερτς: Σπάνια θα δούμε φωτογραφία της Τζούλιας Ρόμπερτς και να μην χαμογελάει. Από τις… γελαδερές του Χόλιγουντ, αλλά και με τα πλέον φημισμένα χαμόγελα είναι η ακριβοπληρωμένη σταρ, η οποία πρωταγωνίστησε και στην ταινία «Το χαμόγελο της Μόνα Λίζα». Καθόλου τυχαίο.

Κέιτ Μπεκινσέιλ: Από τις ήρεμες δυνάμεις του Χόλιγουντ, αλλά σίγουρα από τις πιο σέξι παρουσίες, είναι η Κέιτ Μπεκινσέιλ. Μάλιστα, στα ατού της ηθοποιού είναι και το ακαταμάχητο χαμόγελο της.

Σάντρα Μπούλοκ: Τελευταία το χαμόγελο της φετινής νικήτριας των Όσκαρ έχει χαθεί από το πρόσωπό της κι ας είναι καλά οι απιστίες του συζύγου της. Ωστόσο, το «αγαπημένο παιδί» του Χόλιγουντ διαθέτει ένα από τα πιο ωραία και αυθόρμητα χαμόγελα! Δεν αλλάζει αυτό.

Σκάρλετ Γιόχανσον: Θεωρείται από τις πιο σέξι και καυτές παρουσίες και όλοι συμφωνούν σε αυτό. Ωστόσο, η Σκάρλετ Γιόχανσον διαθέτει ένα αθώο χαμόγελο και κάθε φορά που χαμογελάει, φανερώνει ότι πρόκειται για ένα κορίτσι και όχι για μια σέξι ντίβα.

Ζιζέλ: Ωραίο και ακριβοπληρωμένο είναι το χαμόγελο της Ζιζέλ, η οποία τόσο ακριβά που την πληρώνουν για να χαρίζει και από ένα γιατί να μην γελάει; Εξάλλου, είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Τζέσικα Άλμπα: Για πολλούς η Τζέσικα Αλμπα είναι η νέα δύναμη, αφού θεωρείται από τις πιο σέξι ηθοποιούς. Με τέτοια… προσόντα είναι να μην χαμογελάει συνέχεια η Λατίνα σταρ;

Κάθριν Χέιγκλ: Εκατομμύρια φαν του «Grey’ s Anatomy» έφαγαν πίκρα ακούγοντας την Κάθρν Χέιγκλ να μην θέλει να συνεχίσει άλλο στη σειρά. Ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός σκορπάει σικ χαμόγελα αριστερά και δεξιά, αφού στο μυαλό της είναι η επίτευξη του νέου στόχου της… να κατακτήσει την μεγάλη οθόνη. Γιατί όχι;

Τζένιφερ Γκάρνερ: Αναμφισβήτητα από τα πιο ωραία χαμόγελα στο Χόλιγουντ είναι δικό της. Ειδικά, όταν χαμογελάει και σχηματίζονται τα λακκάκια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρελαίνονται στη θέα τους.

Αντζελίνα Τζολί: Σέξι, μυστηριώδη, αλλά και ξινή θεωρούν πολλοί (οι γυναίκες κυρίως) την Αντζελίνα Τζολί, αλλά κάθε φορά που εκείνη μοιράζει χαμόγελα μάλλον αλλάζουν γνώμη ως προς το ξινή.

Τζέσικα Σίμπσον: Αν και τελευταία με τις προσωπικές της ατυχίες η Τζέσικα Σίμπσον δεν χαμογελάει τόσο συχνά, όταν το κάνει αιχμαλωτίζει τον φακό. Τελευταία, έχει υιοθετήσει το «μελαγχολικό», το οποίο είναι εξίσου ακαταμάχητο και σέξι.

Τζένιφερ Άνιστον: Το χαμόγελο της Τζένιφερ Άνιστον δεν έσβησε ακόμη κι όταν ο Μπραντ Πιτ την παράτησε για την Αντζελίνα Τζολί. Γιατί, να σβήσει τώρα που διανύει την καλύτερη της φάση;