Λίγες μέρες πριν το επίσημο άνοιγμα της «Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας», ο Νίκος Τσιμπίλης μέσω της ιδιόχειρης διαθήκης του, θα φέρει τα πάνω κάτω, όπως εικάζεται, στο διάσημο οίκο μόδας που δημιούργησε μαζί με τον συνεργάτη του Τάκη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ciao» καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο έλληνας μόδιστρος φαίνεται να είχε μια μεγαλύτερη συμπάθεια στον έναν απ’ τους δύο νεότερους σχεδιαστές, τον οποίο μάλιστα αποφάσισε κάποια στιγμή να υιοθετήσει επίσημα.

Η συμπάθεια αυτή ίσως να χάλασε τις ισορροπίες που επικρατούσαν μέχρι εκείνη την εποχή στον οίκο υψηλής ραπτικής και προβλέπεται στο μέλλον να βγει ουσιαστικά κερδισμένος μόνο ο Ηλίας, ο οποίος σήμερα βρίσκεται μακριά από το δημιουργικό κομμάτι του οίκου, όπως και από την παραγωγή.

Τι λέει όμως ο Χάρης για όλη αυτή την υπόθεση λίγο καιρό πριν το άνοιγμα της διαθήκης του Νίκου; «Εμείς όλους αυτούς τους μήνες ετοιμαζόμαστε για την επίδειξη που θα πραγματοποιήσουμε σε λίγες μέρες σαν μια ομάδα ή καλύτερα σαν μια οικογένεια χωρίς προστριβές και εντάσεις. Ο Νίκος με την διαθήκη του έχει κάνει τις επιλογές του, τις οποίες θα σεβαστούμε και θα περιμένουμε να τις ακούσουμε για να τις τηρήσουμε», δηλώνει σε γνωστό περιοδικό.