Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Άντονι Χόπκινς χάρισε στους 12 εκατομμύρια ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ακόμη υπέροχο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να παίζει πιάνο. «Οι Μελωδίες της Τρίτης! Όταν ένα άδειο λόμπι ξενοδοχείου είναι ο τέλειος χώρος…» έγραψε ο σπουδαίος Ουαλός ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ωστόσο το λόμπι δεν ήταν άδειο και όταν ο Χόπκινς τελείωσε το μουσικό κομμάτι στο πιάνο, ακούστηκε ένα θερμό χειροκρότημα από 10 υπαλλήλους του ξενοδοχείου, όπως αναφέρει η Daily Mail. Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram εισέπραξε διθυραμβικά σχόλια από όλους, μεταξύ αυτών της συμπαρουσιάστριας του «The Talk», Αμάντα Κλόυτς και του συνθέτη Έρικ Κρίστιαν.

Σημειώνεται ότι ο Χόπκινς – η μητέρα του οποίου, Άννυ, ήθελε να γίνει πιανίστας – κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έκανε καντάδα στο πιάνο στην αείμνηστη γάτα του Niblo. To viral βίντεο έγινε retweet περισσότερες από τέσσερις χιλιάδες φορές, ενώ είχε 24.000 likes μέσα σε μία ώρα.

«Πήρα υποτροφία σε ένα κολέγιο μουσικής και θεάτρου, με την ελπίδα να πάρω υποτροφία στη μουσική. Αλλά κατέληξα να σπουδάζω υποκριτική, οπότε έμεινα σε αυτό τα τελευταία 50 και πλέον χρόνια» είχε δηλώσει το 2012 στο ΝPR.

Σε λίγες ημέρες η ταινία «One Life», στην οποία πρωταγωνιστεί θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Ο ηθοποιός δεν θα παρευρεθεί στην προβολή λόγω της απεργίας του Σωματείου ηθοποιών Αμερικής, SAG-AFTRA, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.