Οι βάσεις των ελλήνων υποψηφίων για τα πανεπιστήμια της Κύπρου

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
14:04
06/08/2015
Οι βάσεις των ελλήνων υποψηφίων για τα πανεπιστήμια της Κύπρου
loading

Με την ανακοίνωση σήμερα και των αποτελεσμάτων από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση των βάσεων εισαγωγής της Α κατανομής για τους υποψηφίους από την Ελλάδα που συμπλήρωσαν το λεγόμενο «2ο μηχανογραφικό», το μηχανογραφικό για τα τμήματα των δυο δημόσιων ΑΕΙ της Κύπρου.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τις βάσεις εισαγωγής. Σε περίπτωση όπου αριθμός επιτυχόντων δεν επιβεβαιώσουν τη θέση τους και παραμείνουν ορισμένες κενές θέσεις, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε νέα Β’ κατανομή των θέσεων. Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α´ κατανομή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό έντυπο, το οποίο θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα των δύο Πανεπιστημίων, με τηλεομοιότυπο (φαξ) στο 00357 2289 5377 ή στο [email protected], από την Παρασκευή 28 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015. Τα αποτελέσματα της νέας κατανομής αναμένεται να ανακοινωθούν στις 7 Σεπτεμβρίου 2015, στη ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ Οι επιτυχόντες Ελλαδίτες φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να κρατήσουν τη θέση και να φοιτήσουν το Σεπτέμβριο του 2015, θα πρέπει να ακολουθήσουν μια σύντομη διαδικασία ώστε να αποκτήσουν κωδικούς για πρόσβαση στη Διαδικτυακή Πύλη του Πανεπιστημίου (CUT Portal). Για οδηγίες χρήσης πατήστε εδώ. Η προθεσμία διεκπεραίωσης της διαδικασίας κράτησης θέσης λήγει στις 25 Αυγούστου 2015.

Επιπρόσθετα, όσοι αποδεκτούν τη θέση θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά ([email protected] ή [email protected]) μια μικρή φωτογραφία για σκοπούς έκδοσης φοιτητικής ταυτότητας και να καταβάλουν το εφάπαξ ποσό των €40 ως τέλος εγγραφής και κάλυψη διαφόρων υπηρεσιών. Περισσότερες πληροφορίες την πληρωμή του ποσού, καθώς και την εβδομάδα ενημέρωσης, τις εγγραφές σε μαθήματα και την έναρξη των μαθημάτων περιλαμβάνονται σε σχετική ανακοίνωση (πατήστε εδώ).

inaksfdhf

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του ΤΕΠΑΚ
Η ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ
Η ανακοίνωση και τα αποτελέσματα του Πανεπιστημίου Κύπρου

Καλόγηρος Βασίλειος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει