Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε δημόσια για την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, τονίζοντας ότι ο «εγκέφαλος» του εγκλήματος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, παρά την καταδίκη των δύο εκτελεστών.

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είναι αυτοί οι δράστες και σκότωσαν τον άνδρα μου. Έχω αρρωστήσει, είναι δύσκολο να ξέρω ότι υπάρχει ελεύθερος αυτός που πλήρωσε για να σκοτώσουν τον άνδρα μου. Εύχομαι να βρεθεί, εύχομαι η αστυνομία να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, δήλωσε πως «φοβάμαι και οι γονείς του Γιάννη, έχουμε παιδάκια, αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό, μιλάμε για δολοφονία».

Σημειώνεται, ότι άνοιξε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή, με την σύζυγο του να ξεσπά κατά την διάρκεια της κατάθεσης της.

«Γιατί πρέπει να πάω δίπλα τους; Δε γουστάρω να είμαι δίπλα τους…» είπε ενώ στη συνέχεια στο πρόσωπο του πρώτου κατηγορούμενου αναγνώρισε με βεβαιότητα τον άνθρωπο που πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγο της. «Είμαι άνθρωπος της λεπτομέρειας, είμαι μέσα στη μόδα, τον αναγνωρίζω. Τον αναγνώρισε και ο φίλος του που τον δολοφόνησαν…» κατέθεσε συμπληρώνοντας ότι είδε τον κατηγορούμενο από την κάμερα που κατέγραψε τη φονική επίθεση και τον ξεχώρισε καθώς «εξείχε η κοτσίδα του από το καπέλο που φορούσε. Φορούσε μαύρα ρούχα…».