Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του ιδρυτή και γενικού γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς πριν από λίγες ώρες διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος καταδικασθείς για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όντας κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Τρίτης να μεταφερθεί με ασθενοφόρο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και ακολούθως αφού υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις, κρίθηκε ότι έχριζε περαιτέρω παρακολούθησης και έτσι διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η κατάσταση της υγείας του όμως δεν ήταν ικανοποιητική με αποτέλεσμα χθες το βράδυ οι γιατροί να αποφασίσουν τη διασωλήνωσή του.

Να σημειωθεί ότι θετικός στον κορονοϊό έχει βρεθεί και ο πρώην βουλευτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς που επίσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, ωστόσο η κατάστασή του ήταν καλύτερη και δεν κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού.