Θετικός στον κορoνοϊό βρέθηκε ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Οι πληροφορίες θέλουν το τελευταίο διάστημα να παρατηρείται μεγάλη μετάδοση του ιού εντός των Φυλακών Δομοκού όπου κρατείται ο 64χρονος αρχηγός της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με το ρεπορτάζ κόλλησε κι εκείνος.

Διακομίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/3) με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και παραπέμφθηκε για εργαστηριακές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα υπεβλήθη σε όλες τις εξετάσεις και κρίθηκε ότι έχριζε περαιτέρω παρακολούθησης. Αποφασίστηκε η διακομιδή του στον Κορυδαλλό και για αυτό το λόγο οργανώθηκε ειδική μεταγωγή.

Με βάση την κλινική του εικόνα οι γιατροί του Καταστήματος Κράτησης θα αποφασίσουν σε ποιο Νοσοκομείο θα νοσηλευτεί.

Θετικός και ο Χρήστος Παππάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Ο τελευταίος πέρασε το κατώφλι του Νοσοκομείου Λαμίας πριν μερικά 24ωρα για εξετάσεις και αξιολογήθηκε ότι δεν έχρηζε νοσηλείας και επέστρεψε στις Φυλακές Δομοκού.

Θυμίζουμε ότι από το Σάββατο (5/3) στην Κλινική Covid του ΓΝ Λαμίας νοσηλεύεται ένας 46χρονος κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού, καθώς ο ιός του δημιούργησε επιπλοκές.

Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα κορονοϊού έχουν αγγίξει τα 50, στη μεγάλη τους πλειοψηφία όμως αντιμετωπίζονται εντός του Καταστήματος Κράτησης, καθώς οι ασθενείς παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.