Για τον γιο του τον 27χρονο Γιώργο Βούλγαρη που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στη Λιβύη μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/9) ο πατέρας του. «Έδινε την ψυχή του για αυτό που έκανε» επεσήμανε λέγοντας ότι δεν είχε ποτέ αντιδικίες με κανέναν.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πατέρας του Γιώργου Βούλγαρη είπε: «Καταπληκτικός ήταν, αλλά ήταν “λίγος”. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του».

Μιλώντας στον Αντώνη Παπαδάκη και σtην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο πατέρας του άτυχου υπαξιωματικού, είπε «Τι παιδί ήταν; Τι άνθρωπος; Το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν».

«Τον Στράτο δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εστιάζοντας στην προσωπική ζωή του 27χρονου, ο πατέρας του είπε «Ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Όπως επεσήμανε, ο άτυχος υπαξιωματικός, είχε δύο αδελφές, που «είναι και αυτές στο Στρατό και οι δύο. Εχθές το απόγευμα (σημ: την Κυριακή), το έμαθε η μία η κόρη μου. Επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν, ότι “έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι”, μου λέει. “Μην τρομοκρατείσαι” μου λέει, “δεν είναι κάτι αυτό”. Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις».