Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 24 μανιτάρια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κουτί καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα
  • 2 κ. σ. ξινή κρέμα
  • 1 φλ. τσαγιού μείγμα τυριών
  • 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρώς ένα ταψί.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τους μίσχους των μανιταριών για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 4
Προσθέσετε τις καρδιές αγκινάρας, το τυρί κρέμα, την ξινή κρέμα, το μείγμα τυριών και την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και την σκόνη σκόρδου και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 5
Γεμίστε ένα ένα τα μανιτάρια με το μείγμα και τοποθετήστε στο ταψί.
Βήμα 6
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
TAGS