Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές των σειρών «Euphoria» και «The Last of Us» αφού δεν πρόκειται να επιστρέψουν μέχρι το 2025. Όπως δήλωσε στο Deadline η Francesca Orsi, υπεύθυνη του δραματικού τμήματος του HBO, η 3η σεζόν του Euphoria, όπως και η 2η του The Last of Us, θα καθυστερήσουν να προβληθούν, καθώς η νωρίτερη δυνατή περίοδος πρεμιέρας τους είναι το 2025.

«Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε να γυρίζουμε την 3η σεζόν του Euphoria, άρα η πρεμιέρα της-ιδεατά το 2025-θα αποφασιστεί όταν μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι με τον Sam (Levinson, δημιουργό της σειράς), που αυτή τη στιγμή δεν γράφει το σενάριο αλλά ασχολείται με το post-production κομμάτι του Idol (η νέα σειρά του HBO)» ανέφερε χαρακτηριστικά η Francesca Orsi όπως αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr.

Η Orsi φυσικά αναφέρεται στην απεργία των σεναριογράφων στις ΗΠΑ, που έχει πάει πίσω χρονικά πολλές τηλεοπτικές σειρές. Μία από αυτές είναι και το «The White Lotus» και η 3η του σεζόν η οποία θα προβληθεί από το 2024 και μετά.

Σημειώνεται πως η παραγωγή της 2ης σεζόν του House of the Dragon είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να προβληθεί το καλοκαίρι του 2024 ενώ στον «πάγο» μπήκε η δημιουργία του σεναρίου της νέας spinoff σειράς του Game of Thrones, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, σύμφωνα με τον George R.R. Martin.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.