Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο πατέρας της Αντέλ, με τον οποίο δεν είχε ουσιαστικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Μαρκ Έβανς πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, ανέφερε η Sun, με μια πηγή από την οικογένεια του Έβανς να δηλώνει πως η σχέση του με την κόρη του παρέμεινε «τεταμένη μέχρι το τέλος», παρά τις προσπάθειες να τα ξαναβρούν.

Ο Έβανς και η κόρη του είχαν κόψει τις σχέσεις τους το 2011 όταν ο πατέρας της, ο οποίος την εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί, ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξή του ότι «η Αντέλ παλεύει να βρει την αγάπη λόγω της εγκατάλειψής της».

Δυο χρόνια μετά, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου και ισχυρίστηκε ότι «ήθελε μόνο την κόρη του πίσω» μετά από χρόνια που δεν είχε μιλήσει μαζί της.

Τελικά, το 2015 ο Έβανς παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την κόρη του καθώς είχε ζητήματα με τον αλκοολισμό του.

«Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και 7 ή 8 ποτήρια μπίρα. Αυτό γινόταν επί τρία χρόνια. Ο Θεός μόνο ξέρει πώς επέζησα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωθε «βαθιά ντροπιασμένος» για ότι είχε γίνει.

Ο Έβανς, ο οποίος ζούσε σε ένα μικρό ενοικιαζόμενο σπίτι στο Μπρίτζντ της Νότιας Ουαλίας και εργαζόταν ως ντελιβεράς, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την αποτυχία του ως πατέρας, αν και είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν τής έγραφε γράμματα κάθε μήνα χωρίς αποτέλεσμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.